fbpx
spot_img

Arsenal Fest produžen za još jedan dan!

Arsenal Fest koji se održava 25, 26. i 27. juna biće produžen za još jedan dan! Dejan Cukić i njegov Spori ritam bend dodatnog četvrtog dana Arsenala u nedelju 28. juna (21:00) održaće besplatan koncert za Kragujevčane!

Cukić je danas na konferenciji za novinare u Kragujevcu izrazio veliko zadovoljstvo što će njegov bend u „Zastavinoj bašti“, odnosno na Garden Stage-u, održati „bonus koncert Arsenal Festa“.

„Vodim poreklo iz sela Veliko Krčmare kod Kragujevca i vrlo sam često u ovom gradu. Otkad postoji Arsenal imam ambiciju da se pojavim ovde i uspeli smo da to napravimo. Besplatan ulaz je poklon organizatora Arsenala i moj, zbog velike želje da sviram pred publikom u Kragujevcu, gde jako dugo nisam nastupao“, istakao je Cukić.

Portparol Arsenala 05 Prljavi inspektor Blaža iz bogatog festivalskog programa posebno je preporučio nastupe 25. juna njegovog „omiljenog benda Orthodox Celts, koji su uvek u top formi“, 26. jun je okarakterisao kao „sjajno veče“ uz Ritam nereda, S.A.R.S. i Zabranjeno pušenje, dok 27. jun pripada Blažinom „favoritu“ – Kolji i Grobovlasnicima.

„Moje je zadovoljstvo što prvi put (26. juna) nastupam sa Kljunovima na Arsenalu na Garden Stage-u. Vrtni stejdž što kaže (Darko) Rundek. Garden me podseća jako na Baštu SKC-a u Beogradu gde sam imao neke najdraže koncerte u životu. Još se lomim da li ću biti Supermen ili Elvis“, najavljuje Blaža.

Pored nastupa sa Kljunovima Blaža će se 25, 26. i 27. juna pojavljiva ti kao voditelj programa Jelen Air Guitar Stage-a gde će „mladi ljudi da slušaju rok hitove, a onda da probaju na vazdušnoj gitari da dobiju pravu električnu gitaru svake večeri!“

Predstavnik Arsenala Vlada Paunović naglasio je da za peto izdanje festivala – na kome 40 godina Bijelog dugmeta proslavlja Goran Bregović sa Orkestrom svadbi i sahrana i pevačem Alenom Islamovićem, a nastupaju i Rundek Cargo Trio, Van Gogh, Let 3 i drugi – vlada do sada najveće interesovanje medija i publike.

Paunović je rekao da je dobar primer to što je festivalski kamp, besplatno namenjen kupcima ulaznica, primio rekordan broj prijava, ne samo iz Srbije već i iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, pa je naknadno dodatno povećan kapacitet. Rezervacije se šalju još do sutra na [email protected] ili 065 46 14 379.

Komplet ulaznica za sve tri večeri Arsenal Festa košta 1.800 dinara. Ulaznica za 25. i 26. jun košta 1.000 dinara, dok će za završno veče 27. juna biti 1.200 dinara, odnosno VIP ložu 2.000 dinara.

Prodaja ide preko mreže Eventim.

Ostala prodajna mesta

KRAGUJEVAC – Dom omladine, „Arena Fun Factory“ (Plaza Centar), TIC (Turistički informativni centar) i Info pult (kod Balkana)
ČAČAK – Neven Tours (Eventim)
KRALJEVO – Caffeteria „Flash back“
JAGODINA – „TNT Music“
SMEDEREVSKA PALANKA – Caffe Kralj
KRUŠEVAC – Caffe club „Grizzly“
NIŠ – „Music House“
POŽEGA – Caffe „Burence“
UŽICE – Caffe „Vermeer“ i Kuća čaja „ZEN“
ARANDJELOVAC – Caffe „Koje Kude“
ĆUPRIJA – Caffe „Bacardi“

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.