fbpx
spot_img

Baki B3 snima spot za pesmu “Sve bi to ti”

Andrija Đogani - Baki B3

Popularni pevač i igrač te jedan od začetnika dens muzike, Andrija Đogani ili poznatiji kao Baki B3 je putem društvene mreže Facebook najavio snimanje novog singla i spota pod nazivom “Sve bi to ti”, koji uskoro treba da se nađe u javnosti.

Tekst za pesmu pisao je Lestra, anražman je radio poznati hit mejker Aleksandar Kobac.

U pesmi “Sve bi to ti” koju upravo promoviše Baki B3, veruje i kaže da se raduje što je pesma dospela u njegove ruke da je snimi.

Umem da prepoznam dobru pesmu i prava je sreća da je meni bila ponuđena- kaže Baki B3 i dodaje da ne pristaje na popularne muzičke trendove kojima uspešno odoleva napominjući da ima svoj put koji je možda teži, ali po njegovim merilima ispravan i jedini pravi. 

Pored stalnih nastupa u svojoj muzičkoj karijeri, uvek ima vremena da se posveti svojim fanovima na društvenim mrežama.

Snimanje spota za novu pesmu, očekuje se u ponedeljak. Baki B3 je tom prilikom najavio brojna iznenađenja za svoju publiku.

 Novinar Marko Spirić 

Andrija Đogani - Baki B3

https://www.youtube.com/watch?v=1-YOeDmxkRA

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.