fbpx
spot_img

Beogradska orijent – misticizam atrakcija „PSI“ ove subote u SubBeernom centru

Foto: Anamarija Vartabedijan

Psihobili trio PSI svira 13. oktobra u 21 čas u SubBeernom Centru koji se nalazi u podzemlju Cetinjske 15 u centru Beograda. Velikim koncertom bend će predstaviti i svoj novi album „Tik Tak“ u izdanju izdavačke kuće „Mascom records“. Kao specijalni gost nastupaće Dj Sandra D Witch.

Ova beogradska orijent – misticizam atrakcija postoji na domaćoj sceni od 2015. godine, a muzičari koji čine sastav su već dugo prisutni na (Ex Yu) sceni:

Saša Jovanović-Jovandeka (Grandpa Candys aka Čikine Bombone)

Dane Ceranic (Issues of Life, Lucky Marcell & The Ramblin’ Three)

Marjan Terzic Terza (S.U.S., 888, Potres, Antifrizz)

Ova trojica muzičara su saradnju počeli kao tribjut benda „Misfits“, ali su se ubrzo odlučili na autorsko stvaralaštvo. Početkom 2016 godine bend menja ime, snima tri pesme u studiju „Fabrika“ i objavljuje svoj prvi video singl „Ostani još dan“.

U narednom periodu za sada u SubBeernom centru možemo da očekujemo sledeće nastupe:

  • 20/10 BG Heavy Metal Fest 3
  • 25/10 Smells Like K. Spirit – Nirvana tribute band
  • 26/10 Bolesna Štenad
  • 02/11 Elemental
  • 03/11 Elemental
  • 07/12 Vojko Vrućina
Julijana Vincan
Julijana Vincan
Banaćanka, tako reći, ima tri zanimanja - novinarstvo, pevanje i PR. Sve tri aktivnosti doživljava i kao hobije, jer neizmerno voli sve čime se bavi. Svakim svojim postupkom gleda da promoviše lepe, inspirišuće priče i stvari. Diplomirala novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka i masterirala Kreativnu filmsku i televizijsku produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti.