fbpx
spot_img

Budite donator ili volonter Crvenog krsta

Budite donator ili volonter CRVENOG KRSTA – najpoznatije humanitarne organizacije koja već 145 godina pomaže najugroženijima.
Crveni Krst je humanitarna organizacija koja već 145 godina postoji samo zahvaljujući donatorstvu i volonterizmu humanih ljudi. Da nije onih koji Crveni Krst pomažu novčanim sredstvima i volonterskim radom, veliki broj gladnih, bolesnih, unesrećenih, bi bio uskraćen za pomoć koju im pružaju.
Prva pomoć, zaštita i promocija zdravlja, dobrovoljno davanje krvi, programi protiv bolesti zavisnosti, vršnjačkog nasilja i trgovine ljudima, priprema i odgovor na krize, narodne i školske kuhinje, briga za socijalno ugrožene građane i decu, služba traženja, edukacija dece i mladih, omladinska terenska jedinica dr Elizabet Ros, Kutak za kvalitetnije starenje, Dobri telefon, Savetovalište za neformalne negovatelje, neki su od temeljnih programa s kojima svakodnevno već, 145 godina, Crveni Krst pokušava izgraditi humanije, tolerantnije i sigurnije društvo.
Tokom 145 godina uz Crveni Krst su bili svi oni koji su imali hrabrosti, ljubavi i velikodušnosti. Hvala im!!!
Prijavite se i Vi za volontiranje, otkrijte programe Crvenog Krsta, postanite dobrovoljni davalac krvi, ili donator, mali gest dovoljan je za promenu velikih stvari.
034 331 737, Svetozara Markovića br. 7, Crveni krst Kragujevac
Sto četrdeset pet godina uvek uz najranjivije ljude!!!
Crveni krst Kragujevac
Crveni krst Kragujevac
Crveni krst Kragujevca je humanitarna, nezavisna i dobrovoljna organizacija osnovana za teritoriju Grada Kragujevca i sastavni je deo Crvenog krsta Srbije.