fbpx
spot_img

Nedeljni koncert harfe u Beogradu

Ove nedelje, 23. juna od 12 časova, održaće se koncert harfe u Tašmajdanskom parku. Polaznicima škole harfe za sve uzraste „Harpomania“ pridružiće se i učenici drugih škola. Takođe, nastupaće i najmlađi polaznici grupnih radionica harfe, koje se sprovode prvi put u Srbiji.

Na ovom koncertu imaćete prilike i da se bliže upoznate sa nekoliko različitih vrsta harfi, a zainteresovani pojedinci iz publike, posebno deca, će nakon koncerta imati prilike da se bliže upoznaju sa ovim instrumentom.

Događaj će se održati na travnjaku sa leve strane, glavnom stazom iz pravca Beogradske ulice, ka crkvi Svetog Marka, u blizini fontane.

U slučaju kiše, sve će se održati istog dana u knjižari „Delfi“ (SKC / Kralja Milana 48), sa početkom u 13 časova.

Školu harfe vodi diplomirana harfistkinja Željka Milošević, koja aktivno radi na popularizaciji ovog instrumenta, između ostalog i baveći se proizvodnjom malih harfi u Srbiji.

Ponesite prostirku, osveženje, povedite mališane i ljubimce za kompletno uživanje u nedeljnom popodnevu, uz muziku u prirodi.

Julijana Vincan
Julijana Vincan
Banaćanka, tako reći, ima tri zanimanja - novinarstvo, pevanje i PR. Sve tri aktivnosti doživljava i kao hobije, jer neizmerno voli sve čime se bavi. Svakim svojim postupkom gleda da promoviše lepe, inspirišuće priče i stvari. Diplomirala novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka i masterirala Kreativnu filmsku i televizijsku produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti.