fbpx
spot_img

Četiri godine školskog života su iza nas

OŠ " Radoje Domanović " Kragujevac
foto: sajt OŠ
“ Radoje Domanović “ Kragujevac

Škola i sticanje znanja je nešto najbitnije životu jednog čoveka. Tokom tih godina, mi postajemo zreliji i počinjemo da shvatamo neke stvari koje su nam pre zvučale nepoznato i pomalo čudno. Ali kada naučimo pa, tek tada shvatio da je znanje najbitnije u životu.

Kada sam ja krenula u školu, osećala sam se pomalo čudno. Oko sebe sam videla decu koju ranije nisam poznavala. Ali iskreno, na mene je najveći utisak ostavila osoba koja nas je svakog dana sa osmehom na licu čekala u učionici, a to je moja učiteljica Zorica. Ona nas je vodila kroz ove četiri godine školskog života i pomagala nam je da prebrodimo sve teške stvari. Tokom ovih školskih dana stekla sam puno novih prijatelja koji su ovaj školski život učinili lepim i zabavnim. Sa njima sam preživljavala one lepe, ali ponekad i one događaje. Tu je bilo svađa, prepirki, ali više lepih doživljaja u kojima smo svi uživali i družili se.

Sada, kada se i četvrrti razred bliži kraju, ja se nadam da kada porastem neću zaboraviti moje drugare sa kojima sam se družila, ni učiteljicu koja me je vodila kroz početak školskog života.

Autor: Anja Veljić
odeljenje: IV2
Osnovna škola “Radoje Domanović” Kragujevac
Učiteljica: Zorica Paunović

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.