fbpx
spot_img

„Cooch Behar Antology“ Vol.5 i Labud N. Lončar u njoj

Barski pjesnik i predsjednik Međunarodnog udruženja književnih stvaralaca i umjetnika Nekazano iz Bara Labud N. Lončar zastupljen je u još jednoj svetskoj antiologiji poezije.

I ovog puta indijski pjesnik i izdavač Sourav Sarkav uvrstio je Labuda u “Cooch Behar Antology 5” zajedno sa još jedanaest autora, uključujući i sebe.

Sourav Sarkav

“Čast mi je što je gospodin Sourav i ovog puta odabrao moje pjesme za još jednu svetsku antologiju poezije. Posebno me raduje činjenica jer je Cooch Behar grad pomenutog gospodina. Naime, Cooch Behar ili Koch Bihar, je grad u indijskoj državi Zapadni Bengal. To je sjedište okruga Cooch Behar. Nalazi se u podnožju istočnih Himalaja.

Cooch Behar je grad u regiji Sjeverni Bengal s ostacima kraljevskog nasljeđa. Budući da je jedno od glavnih turističkih odredišta Zapadnog Bengala, u kojem se nalaze palata Cooch Behar i hram Madan Mohan, proglašen je gradom baštine. Gospodin Sourav ovim gestom čini čast nama pjesnicima a svakako i čast okrugu Cooch Behar nazivajući ovu Antologiju imenom pomenutog okruga. Raduje činjenica da ćemo se čitati i u podnožju Himalaja a  meni pričinjava posebno zadovoljstvo činjenica da je ovo još jedno djelo, sa mojim imenom, koje se može naći na platformi Amazon” – riječi su Lončara po dobijanju Antologije.

Pomenutu antologiju možete pronaći i kupiti na platofmi Amazon.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.