fbpx
spot_img

Čuveni solista Radio Televizije Srbije specijalno peva u prazničnoj emisiji ,,Nedeljom u tri“, ne propustite!

Ivica Stančić, dugogodišnji vokalni solista Radio Televizije Srbije i Radio Beograda, inače po profesiji doktor stomatologije, koji je stekao zvanja, magistar i doktor stomatoloških nauka, specijalista stomatološke protetike danas specijalno gostuje u kultnoj emisiji ,, Nedeljom u tri“ kod Anete Farago. Ovim povodom, poznati srpski interpretator starogradskih bisera i najlepših nacionalnih pesama koji ovih dana u mnogim televizijskim gledanim emisijama najavljuje novi album, u pomenutoj emisiji će izvesti više pesama za gledaoce gledane Kopernikus televizije, kako kaže, one, prave, odabrane. 
Neke od pesama koje će pubika moći da čuje su: ,, Lihnida“ , ,,Ovo je Srbija“, ,,Sačuvaj tajnu ljubavi moja“, ,,Kada padne prvi sneg“ i mnoge druge. Pomenute pesme je snimao za Radio Beograd, sarađujući sa velikim narodnim orkestrom Radio Televizije Srbije, orkestrom Ljubiše Pavkovića i Slobodana Ristića. Ovaj maestralni umetnik izvanrednih vokalnih sposobnosti, specifičnog repertoara i kvalitetnih pesama je izjavio nekom prilikom da priprema iznenađenja za narednu godinu povodom jubilarnog rada i stvaralaštva. 
U emisiji koja se emituje danas s početkom u 15:00 časova na Kopernikus Televiziji, gostovaće i ostali kulturni radnici i predstavnici značajnih kulturnih institucija. Kako se bliži Nova 2019. godina, ovo je poslednje izdanje ovogodišnje emisije, te su gosti pažljivo odabrani od strane autorke i urednice Anete Farago, kako bi sve bilo u domenu praznika, pozitivne atmosfere i kulturne priče. 
Čitaocima našeg portala za kulturu i obrazovanje, želimo srećne novogodišnje i predstojeće božićne praznike!
Marko Spirić

PRIJATELJI PORTALA POKAZIVAČ

VELJKO RAČUNARI 

ul.Nemanjina broj 36 u Vranju

Radno vreme od 9 do 20h

Telefon: 017/405-891

Budite uvek zadovoljni Vašim izgledom uz najprijatniju uslugu podmlađivanja i regeneracije kože i tela koja Vas očekuje u salonu “SILUETTE

Kozmetički salon
“SILUETTE”, ul. Lenjinova 19. – Vranje
telefon 069/12-47-958

KIROPRATKIČAR IVICA CVETKOVIĆ
ulica Čestelinska broj 22, Vranje 17501 (kod gradskog parka)
Zakazivanje na broj: 060/74-13-699

Jedan od najmodernijih salona u Vranju, opremljen za sve vrste frizerskih uslugaNašim cenjenjim mušterijama smo na usluzi za pravljenje najmodernijih frizurašišanje, farbanje i sve ostalo što poželite sa Vašom kosom.

Frizerski salon NIDŽA M – ulica Vlasinska broj 2 – Vranje 

064/264-9-602

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.