fbpx
spot_img

Da ne bih pričao: Darko Mitrović mentalno razgibava

Pa, treba nekako da popunim prostor ovde da bi gugl pretraga prepoznala ovaj članak kao dobar i smilovala se da ga postavi na bar trideset peto mesto u pretrazi…jer, bez obzira šta i kako pišeš, važno je da ima određeni broj pasusa, određeni broj znakova u rečenici i još svašta nešto manje-više besmisleno i nema nikakve veze sa kvalitetom napisanog ili objavljenog.

Eto, taj najvažniji posao sam odradio, popunio nečim prostor. Mada, pošto mi je Darko Mitrović u naslovu, trebao sam u prvom pasusu da takođe napišem Darko Mitrović, jer je to veoma važno. Nisam to uradio i malo se kajem, ali mogu da se izvučem sa tim što ću u tekstu pomenuti najmanje pet puta ključnu frazu – Darko Mitrović. Takva su pravila.

Pa, da odradimo i to. Darko Mitrović.

A od viška ne boli glava. Dakle, Darko Mitrović. Čovek dade otkaz danas. Mada, nije ni čudo neko veliko. Ko prati „Mentalno razgibavanje“ mogao je i da pretpstavi da će se to desiti. Znate, kada se ovako nešto desi, onda ovako nešto nije ni neočekivano.

Čudno je to da Darko Mitrović (još jednom da ubacim zbog gugl pretrage, neće da škodi, prim. aut.) to nije uradio sutra. Da sam se ja nešto pitao, to bih baš učinio 1. aprila. Pa malo da se zatalasa, da li je to prvoaprilska šala (a ako jeste, odlična je, prim. aut.), a malo bi se i više videlo i čulo (opet gugl pretraga, prim. aut.).

I sada, valjda kada sam nekako popunio prostor, hajde napokon da kažem ono šta sam mislio i želeo u prvoj i jedinoj rečenici.

Darko Mitroviću, svaka ti čast, idemo dalje…Posle svakog 31. marta dolazi 1. april.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.