fbpx
spot_img

Dan Mladih-Mladi za Kragujevac

 

Alternativni Omladinski Centar (AOC) u saradnji sa Omladinom JAZAS-a Kragujevac, NVO Modern Arts Through Different Eyes, Đačkim parlamentom Prve kragujevačke gimnazije, Studentskim parlamentom Univerziteta u Kragujevcu i ustanovama kulture organizuje humanitarnu manifestaciju sa ciljem prikupljanja novca za stanovnike kragujevačkih opština pogođenih nevremenom.

Novac sakupljen od prodaje ulaznica čiju cenu sami birate i izloženih umetničkih dela će biti iskorišćen za saniranje štete nastale na teritoriji Kragujevca tokom nevremena koje nas je zadesilo 26. maja 2014. godine.

mladi za Kragujevac

Vrata Zastavine Bašte se otvaraju u 15 časova u subotu 7.juna kada i počinje prodajna izložba.
Program će voditi Miloš Novaković a program će otvoriti najmlađi učesnici – đaci Muzičke škole Dr Miloje Milojević.
Tokom popodnevnog dela programa će nastupiti i džez trio muzičke sekcije NVO Modern Arts Through Different Eyes i studenti FILUM-a.

Večernji deo programa počinje u 19 časova. Nastupaće  bendovi koji su trenutno veoma aktuelni na alternativnoj rok sceni: ovogodišnji pobednik Beogradskog Demo Festa (Strah od Džeki Čena) i to samo 7 dana nakon pobede i Plišani Mališan čiji je album jedan od 15 najboljih u regionu po mišljenju Nikole Vranjkovića, našeg poznatog rok muzičara (Intervju za Svet Gitara objavljen 23.12.2013.).

 

Dnevni program: Prodajna izložba

Radove izlažu:
Studenti FILUM-a
Modern Arts Through Different Eyes (MATDE)
Galerija Art
Samostalni umetnici
Foto klub Apolo

Nastupaju:
Učenici muzičke škole Dr Miloje Milojević
Studenti FILUM-a
Modern Arts Through Different Eyes (MATDE)

Večernji program:

Armuši (Vrnjačka Banja)
Burns (Kraljevo)
Strah od Džeki Čena (Gornji Milanovac)
Plišani Mališan (Gornji Milanovac)
Fitnes (Kragujevac)
CD Ministar (Kragujevac)
OBJAVE

Bojana Pudar
Bojana Pudar
Bojana Pudar veruje da "osmeh ne košta ništa, a znači mnogo. Ako nekada sretneš osobu koja više nema osmeh, budi velikodušan, pokloni joj svoj. Niko ne oseća takvu potrebu za osmehom, kao oni koji ne mogu da ga poklone drugima".