fbpx
spot_img

Dečja prava u ,,Dečjem svetu,, dr Miška Jovanovića

U NEDELJU 16.12. u 12 h slušajte novu emisiju za decu ,,Dečji svet,, samo na nasradio.ch/live
Tema emisije su dečja prava i da li ih deca imaju? Šta deca znaju o dečjim pravima i koja prava bi ona uvela? Šta znače reči …?
Ne propustute ni deo emisije u kojoj sledi nova priča o lepim i ružnim rečima i sve to uz najlepšu muziku – pesme za decu.
Repriza emisije je u četvrtak 20.12. u 18 časova.
Autor i voditelj emisije je dr Miško Jovanović.
Emisija “DEČJI SVET,,
Emisija “DEČJI SVET,,
Posvećena je deci kroz koju deca stiču saznanja na određenu temu kroz kreativne radionice, integrativnu nastavu, slobodno izražavanje i iznošenje mišljenja. Osmišljena je tako da su deca i reporteri, izveštači, kritičari, recitatori, pevači i glumci. U emisiji saznajemo šta znače neke reči koje se danas manje koriste, a koristili su ih naši preci, a koje su povezane sa narodnom tradicijom i kulturom. Sastavni deo emisije su i priče o lepom ponašanju i bontonu. Slušaćete najlepše pesme za decu, sa ciljem da deci vratimo dečju muziku. Autor i voditelj emisije je dr Miško Jovanović, dugogodišnji profesor koji se ceo svoj život bavi decom, njihovim obrazovanjem i savremenim metodama u nastavi, istražujući čarobni dečji svet i osluškujući dečje potrebe. Emisiju ,,Dečji svet,, možete slušati svake nedelje u 12 h, a repriza je četvrtkom od 18 h samo na nasradio.ch/live.