fbpx
spot_img

Divna i Melodi 20. aprila u Sava centru

Interpretatorka duhovne muzike Divna Ljubojević i njen vokalni ansambl „Melodi“ održaće koncert 20. aprila (20:00) u Sava centru u Beogradu.
„Radujem se veoma koncertu! Ove godine će to biti zapravo prvi put Vaskršnji koncert, jer će se održati u Svetloj sedmici – sedmici posle Vaskrsa. To će znatno obogatiti repertoar! Radni naziv je ‘Vaskršnji koncert'“, kaže Divna Ljubojević.
Divna je prošlog aprila u Sava centru održala izuzetno uspešan koncert kojim je obeležila 25 godina rada sa „Melodi“, i gde je promovisala CD „Antologija – najlepše duhovne muzike pravoslavnog istoka“.  „Antologija“ je bila najprodavaniji album u 2016. godini za izdavača PGP RTS.
Pred novi susret sa beogradskom publikom, Divna ističe: „Radost nastupa izbriše poteškoće, koje su neizbežne kada se sprema koncert u sali ovakve vrste! A publika je izvanredna!“

Ulaznice za koncert Divne i „Melodi“ 20. aprila u Sava centru su 1.200, 1.500, 1.800 i 2.100 dinara na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.
Nakon što je prošle godine snimila svoju verziju hita Bajage i Instruktora „Od kada tebe volim“, Divna je ovih dana ponovo učinila iskorak u svojoj karijeri, objavivši kao novi singl i spot „Siđi do reke“.
Divna se odlučila da, opet uz pomoć producenta i aranžera Voje Aralice, obradi pop klasik beogradske grupe U škripcu, iz „čiste ljubavi prema toj pesmi i sećanja na dane koje obeležila. :-)“
Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.