29. Januara 2020. | 04:02
Početna / Film / Dragan Jovanović napušta glumu

Dragan Jovanović napušta glumu

Jedan od naših omiljenih glumaca, Dragan Jovanović, odlučio je da na neodređeno vreme napusti glumu, jer se godinama bori sa zdravstvenim problemima.

– Istina je da se povlačim sa scene na izvesno vreme. Poslednjih godina trpim velike bolove u leđima prouzrokovane diskus hernijom. Posle svake predstave koju odigram osećam se veoma loše, treba mi nekoliko dana da se koliko-toliko oporavim. Povlačim se na kraju pozorišne sezone, u junu, julu. Ne znam koliko će pauza potrajati. Možda jednu, možda dve ili tri godine – rekao je za “Gloriju” Dragan Jovanović.

 Dragan Jovanović poslednjih nekoliko godina najviše vremena provodi na selu, ne prati aktuelnosti i retko se pojavljuje u medijima.

Jednom prilikom za list “Danas” objasnio je šta ga je navelo da živi usamljeničkim životom daleko od Beograda:

– Ovde se nešto desilo odavno. Niko više ne vodi računa ni o kome. Svi misle samo na sebe i svi misle samo na interes. I Beograd je to postao – veliki interes, mesto gde treba da se prave novci, gde ljudi treba da stavljaju maske i glume građane Beograđane. Svi nešto glume – ispričao je bard glumišta koji je poznat po brojnim pozorišnim ulogama, ali i po rolama u filmovima i TV serijama kao što su “Zaboravljeni” , “Srećni ljudi”, “Moj rođak sa sela”, “Stižu dolari”…

U nastavku možete pogledati intervju iz 2014. godine.

Share on Facebook
Facebook
Novakujem

O autoru: Zoran Todorović

Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.