fbpx
spot_img

Dragana Kiklić: Želim ti

Želim ti da se uskoro ugojiš, i da sve teže hodaš. Da te jednog dana strašno zaboli, da pomisliš kako u tebi nema više snage…

Onda da danima ne spavaš, da se budiš I bdiš, da misliš da ništa ne znaš, da su svi drugi više znaju od tebe, da po ceo dan moraš da budeš u kući, da se plašiš I strepiš, da zaboraviš na sebe, da se raspadaš od umora I da ti se čini da ne možeš sve to da izdržiš..

A izdržaćeš znam – I znam da ćeš samo tako biti potpuna I srećna.
Mogla sam ti napisati da ti želim sve najlepše, da budeš srećna, ali znam da sreća nikad ne dolazi lako niti dolazi sama. Dolazi sa bolovima, strahovima, umorom, čežnjom, zbunjenošću, strepnjom, odricanjem. I što više toga, to više sreće.
Sve te nevolje su delovi  najvrednijeg dobitka koji život može da podari. Znam koliko to želiš, a znam da to i zaslužuješ. Zato ti draga moja želim da osetiš sve ono što I bezbroj žena pre tebe, koje s radošću iščekuju taj najdivniji događaj u svom životu. Koje su spremne da se odreknu mnogo čega da bi dobile najveći dar. Zato što neizmerno vole. 
Draga moja prijateljice, od srca ti želim da ove godine tvoje želje postanu java. Tvojim željama pridružicu i moje iz srca. Čik nek im neko odoli.

Draga moja prijateljice želim da i ti POSTANEŠ MAMA.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.