fbpx

Drugi međunarodni festival karikature ,,Kolašin 2017“

Dragi kolege ,
Želim da vas obavijestim da je raspisan konkurs za Drugi međunarodni festival karikature ,,Kolašin 2017“ Dakle, posle deset godina, nastavljamo sa festivalom karikature u Kolašinu, Crna Gora.
Ovaj put sa puno manje sredstava, ali, sa puno više optimizma i nade da će ovaj festival trajati i postati tradicionalan. Počećemo sa veoma skromnim sredstvima, ali smo sigurni da ćemo iz godine u godinu biti sve ozbiljniji i važniji. Pa, neka je sa srecom novi početak !
Pravila :
TEMA : VESELE MAJICE – Pošaljite svoja dva najbolja rada , objavljena , neobjavljena ili nagrađena , za koje mislite da su kreativni , smiješni i zabavni , grafički prilagodljive za štampanje na majicama.
BROJ RADOVA : 3
TEHNIKA : Slobodna
Radovi se šalju isključivo elektronskom poštom.
NAGRADE : PRVA NAGRADA –300 eura, Trofej, diploma i majica
DRUGA NAGRADA -200 eura , diploma i majica
TRECA NAGRADA – 100 eura , diploma i majica
3 RADA –SPECIJALNA NAGRADA – DIPLOMA
KRAJNJI ROK SLANJA RADOVA : 31. MAJ
Radove ce pregledati medjunarodni žiri .
RADOVE SLATI NA ADRESU : festivalkarikature@opstinakolasin.me
ODLUKA žirija biće objavljena na svim sajtovima karikature 15. Juna 2017.godine
Zvanično proglašenje pobjednika i izložba najboljih radova će biti početkom jula mjeseca u Centru za Kulturu u Kolašinu.
Organizator festivala : Opština Kolašin
Darko Drljević

Deana Sailović
Deana Sailovićhttps://deanasailovic.wordpress.com/
Satiričar, autor tri knjige “Princeza na zrnu razuma” , “Elektronska ispovedaonica” i "Koji sam ja meni idiot". Priređivač knjige "Žena i aforizam". Član Udruženja književnika Srbije, Društva književnika Vojvodine i Beogradskog aforističarskog kruga. Urednik satirične redakcije na Pokazivaču.