18. Januara 2020. | 20:49
Početna / Drugo / DRUŽINA Novakova fondacija okuplja naučnike sa Harvarda da pomažu deci

DRUŽINA Novakova fondacija okuplja naučnike sa Harvarda da pomažu deci

Fondacija “Novak Đoković” svakodnevno se bavi problemima dece iz socijalno ugroženih sredina. Raznim akcijama Fondacija podiže svest o problemima u kojima mališani odrastaju i pokušavaju da im pomognu kako bi mogli da rastu, igraju i razvijaju se u stimulativnom, kreativnom i bezbednom okruženju, istovremeno učeći da poštuju druge i da brinu o svojoj okolini.

Novak i Jelena Đoković

Foto: Nebojša Babić / Privatna arhivaNovak i Jelena Đoković

Svi oni koji su na doktorskim studijima ovog prestižnog Univerziteta imaće priliku da naučnim inovacijama pomognu mališanima koji odrastaju u poteškoćama. Studenti biologije i društvenih nauka, moći će da naprave jednogodišnji program koji bi bio održiv i koji bi pomogao klincima i klincezama da odrastaju u boljim uslovima.

Jelena Đoković je na svojim nalozima na društvenim mrežama obavestila javnost o početku saradnje između Fondacije “Novak Đoković” i Univerziteta Harvard.

Ovo je još jedna u nizu akcija u kojoj Fondacija učestvuje kako bi u skladu sa svojim motom “Deca i dalje sanjaju velike snove… Hajde da zajedno verujemo u njihove snove!” pomogla najmlađima da rastu u boljoj sredini.

Izvor: blic.rs

Share on Facebook
Facebook
Novakujem

O autoru: Zoran Todorović

Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.