fbpx
spot_img

DRUŽINA Novakova fondacija okuplja naučnike sa Harvarda da pomažu deci

Fondacija „Novak Đoković“ svakodnevno se bavi problemima dece iz socijalno ugroženih sredina. Raznim akcijama Fondacija podiže svest o problemima u kojima mališani odrastaju i pokušavaju da im pomognu kako bi mogli da rastu, igraju i razvijaju se u stimulativnom, kreativnom i bezbednom okruženju, istovremeno učeći da poštuju druge i da brinu o svojoj okolini.

Novak i Jelena Đoković

Foto: Nebojša Babić / Privatna arhivaNovak i Jelena Đoković

Svi oni koji su na doktorskim studijima ovog prestižnog Univerziteta imaće priliku da naučnim inovacijama pomognu mališanima koji odrastaju u poteškoćama. Studenti biologije i društvenih nauka, moći će da naprave jednogodišnji program koji bi bio održiv i koji bi pomogao klincima i klincezama da odrastaju u boljim uslovima.

Jelena Đoković je na svojim nalozima na društvenim mrežama obavestila javnost o početku saradnje između Fondacije „Novak Đoković“ i Univerziteta Harvard.

Ovo je još jedna u nizu akcija u kojoj Fondacija učestvuje kako bi u skladu sa svojim motom „Deca i dalje sanjaju velike snove… Hajde da zajedno verujemo u njihove snove!“ pomogla najmlađima da rastu u boljoj sredini.

Izvor: blic.rs

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.