fbpx
spot_img

Hip-hop muzičari Nebojša Minić – Hele i Bane 187 održali humanitarni koncert za malog Bogdana!

Kako bi pomogli četvorogodišnjem Bogdanu Gicoviću koji boluje ot teške bolesti, Hip-hop muzičari Nebojša  Minić – Hele i Bane 187, okupili su se pred beogradskom publikom u Knez Mihajlovoj ulici i održali humanitarni koncert.

 

Premijerno novu pesmu “ Sećam se“ kao najavu za novi album poznatog repera Nebojše Minić Heleta, imali su prilike da čuju svi koji su bili na humanitarnom koncertu centru Beograda.

Kako bi se sakupio i dodatni novac za Bogdanovo lečenje otvoren je i namenski žiro račun

265-0000005399899-86 na njegovo ime na koji se mogu uplaćivati dobrovoljni prilozi za pomoć.

Posle ogromnog uspeha pesama „Beli grad“ , „Lavlje srce“ i „Ja bih pošao za njom“, koje imaju milionske preglede na servisu Jutjub, Hele je rešio da ove jeseni obraduje svoju publiku novim pesmama.

Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.