fbpx
spot_img

Horoskop od 29. januara do 5. februara

Pred vama je nedeljni horoskop, za poslednju dane januara i prve dane februara.

Ovan

Pred vama su različiti poslovni problemi, privatne dileme i nerazjašnjeni odnosi sa bliskim saradnicima ili sa prijateljima. Hteli to ili ne, neko će vas naterati da se povinujete zakonu većine i da usvojite određena pravila o poslovnoj saradnji. Izbegavajte konflikte sa osobom koja ima veliki autoritet ili uticaj na vašu okolinu. Ako vas privlači zov za ljubavnom avanturom, učinite sve što je potrebno da šarmirate osobu do koje vam je stalo.

Bik

U susretu sa saradnicima delujete vrlo ambiciozno i neprekidno podstičete neki oblik zajedničke inicijative. Važno je da reagujete u pravom momentu kako biste sebi obezbedili značajnu prednost u odnosu na potencijalne konkurente ili suprotstavljene osobe. Imate utisak da vas partner smišljeno drži u neizvesnosti, što dodatno utice na vašu emotivnu nesigurnost ili nervozu. Bolje je da se otvoreno suočite oko dilema, nego da podstičete uzajamne sumnje.

Blizanci

Postoji osoba koja nepotrebno otežava vašu poslovnu ili statusnu poziciju, ali vi imate pripremljena rešenja i nećete dozvoliti da neko umanjuje vaše sposobnosti. Važno je da regujete u pravo vreme i da sebi obezbedite podršku među saradnicima. U svom emotivnom zanosu ponekad imate prevelika očekivanja koja postavljate pred blisku osobu. Dobro preispitajte sebe, jer možda vaš partner nije u stanju da ispuni sve vase želje i zahteve.

Rak

Imate utisak da se nalazite za korak ispred drugih, ali povremeno saradnici negoduju i kritikuju vaš način rada. Očekujete više podrške ili uvažavanja sa njihove strane, posebno u situacijama kada ste spremni da ponesete veći deo odgovornosti za zajedničke poslove. Uporenost pred partnerom stvara nepotrebnu tenziju koja se dalje prenosi i na ostale segmente iz vašeg života. Potrebno je da se bolje usaglasite oko načina na koji želite da ostvarite zajedničke planove.

Lav

Nakon predstavljanja svojih ideja očekujete pozitivne reakcije ili odgovore u susretu sa saradnicima za koje vas vezuju zajednički poslovni interesi. Stalo vam je da ostvarite perspektivne dogovore u poslovnom dijalogu i da sačuvate korisne kontakte na različitim stranama. Promenite svoj pristup u ponašanju u određenim situacijama iz privatnog živta, preuzmite veću inicijativu ili osmislite neko neobično iznenađenje za voljenu osobu.

Devica

Ideje ili entuzijazam sa kojim nastupate pred svojom okolinom, pokazaće se od višestruke koristi. U odnosu na saradnike imate dosta prednosti sa kojima možete da ostvarite izuzetne rezultate. Raduju vas novi događaji koji bitno menjaju vaš odnos sa partnerom. Dovoljno ste snalažljivi da ostvarite neke zanimljive kontakte.

Vaga

Prolazite kroz neke teže okolnosti, ali to jača vašu volju da istrajete u svemu što ste započeli. Nema sumnje da vas okolina doživljava kao sposobnu osobu, koja je u stanju da reši svaki problem i zato vam ne nude svoju pomoć. Korak po korak, i vi ste sve bliži velikom uspehu. Dobro je što pored sebe imate osobu za koju vas vezuju slične misli i topla osećanja. Na pomolu su novi događaji koji će zajednički život ispuniti momentima radosti i sreće.

Škorpion

Aktivno učestvujete u novim poslovnim događajima i stalo vam je da ostavite dobar utisak na svoju okolinu. Vaši prijatelji i bliski saradnici imaju pozitivnu ulogu u poslovima koji zaokupljaju vašu pažnju. Važno je da pored sebe imate osobu od poverenje. Osećate dobro raspoloženje, inspiraciju i ljubavni uzlet. Osoba koja vas obasipa svojom emotivnom pažnjom, ujedno za vas predstavlja “lepšu stranu sveta”. Nema razloga da potiskujete svoja osećanja i ljubavne želje.

Strelac

Zahvaljujući idejama koje imate i dobroj strategiji, delujete veoma ubedljivo na svoje saradnike. Uz nečiju asistenciju nalazite se pred ostvarenjem važnih ciljeva. Sada je povoljan trenutak da ulažete u neke dugoročnije poslovne i privatne ciljeve. Učinite sve što je potrebno da ispunite i zahteve koje ima vaš partner. Između vas postoji odnos poverenja i bliskosti. Očekuju vas novi događaji koji će vam pričinjavati veliku radosti i dodatno ulepšati zajednički život.

Jarac

Uvak kada je potrebno da argumentavano branite voje stavove to činite na veoma dobar način ili u skladu sa ciljevima koje ste postavili. Neko od saradnika vam pomaže u rešavanju raznih zadataka i to vam uliva dodatnu veru u pozitivan ishod. Povremeno delujete preokupirano sa nekim porodičnim temama u želji da sebi i svojim bližnjima obezbedite bolje uslove. Ipak, moraćete da pokažete dodatno strpljenje u situacijama kroz koje prolazi vaš partner.

Vodolija

Nalazite se u fazi kreativnog uspona i podstičete nove poslovne susrete sa namerom da promenite neke uslove ili pravila u saradnji. Zbog promenljivih okolnosti deluje da imate velike ambicije ili neskromna očekivanja, što neko od vaših pretpostavljenih može da okrakteriše na pogrešan način. Osmislite nove manire u svom ponašanju, kojima možete da ostavite bolji utisak na voljenu osobu ili da osvojite nečiju emotivnu naklonost.

Ribe

Pokušavate na vešt način da zaobiđete neka ustaljena pravila u poslovnim odnosima, ali problemi sa kojima se suočavate zahtevaju dodatni napor i dobru koncentraciju. Bolje je da prepustite saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima, naročito u situacijama kada to prevazilazi vaše znanje ili praktično iskustvo. Nema razloga da se udaljavate od svog partnera. Ljubavne greške se opraštaju, ako postoje iskrena osećanja.
Izvor: savrsena.com
Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.