fbpx
spot_img

I danas održan skup podrške Đokoviću

Snažna poruka podrške Novaku Đokoviću, za koga je rečeno da se nalazi u australijskom zatvoru, upućena je danas sa skupa više od 500 građana ispred Narodne skupštine.

U ime majke, brata, strica i porodice obratio se Novakov otac Srđan, koji je rekao da iza Novaka stoji deo slobodnog sveta.

On je rekao i da Novak ničim nije zaslužio da ga mrze i drže u zatvoru i to baš oni koji su mu prvo rekli da ispunjava uslove, dali vizu i specijalno zdravstveno odobrenje, a zatim ga u Australiji zatvorili.

„Ako ima pravde vratiće se to na pravi način, a Bog je veliki”, rekao je Srđan Đoković okupljenima ispred Skupštine Srbije, preneo je Tanjug.

On je ocenio da se Novaku sve ovo dešava zato što je pokazao da misli svojom glavom, objašnjavajući zašto smatra da mu je sin u zatvoru. Podsetio je da su Novaku oduzete sve stvari, a na nekoliko sati i mobilni telefon i zapitao se šta su sve uradili sa mobilnim telefonom.

(Фото Бета/АП)

Srđan Đoković se skupu obratio hiperbolišući da je okupljeno više desetina hiljada ljudi, pozvao je na nova svakodnevna okupljanja, a sve okupljene koji su na skupu uzvikivali poruke podrške i čestitali Novaku Božić nazvao je Novakovim braćom i sestrama.

O skupu izveštaju i strani mediji, a saobraćaj ispred skupštine nije zaustavljen.

Bonus video: Sportska i navijčka himna – Ti svoj put znaš!

Izvor: politika.rs

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.