fbpx
spot_img

Internacionalna antologija „I Love You Anthology“

I love You ANTHOLOGY

Objavljena je još jedna antologija ljubavne poezije pod nazivom „I Love You Anthology posvećena Rajmondu J. Whittieru, a izdavač je indijski pjesnik, publicista i izdavač Sourav Sarkar.

I u ovom izdanju je zastupljen barski pjesnik Labud N. Lončar sa nekoliko svojih pjesama prevedenih na engleski jezik. Pored njega, u ovom izdanju koje je prisutno na Amazonu, zastupljeni su: Vasiliki Karatasiou, Kevin Holmes, Danijela Ćuk, Monika Toth, Alex S. Johnson, Malak Calmoni Chebab, Ngozi Olivia Osuoha, Duane Anderson, Christopher T. Dobrowski, Lee Etic Freedman, Daniel William Zampino, Pip McDonald, Vlasta Mijac, Jacek Wilkos, C. X. Turner, Sourav Sarkar i Isabel VanMerllin.

Labud N. Lončar

Na vijest o objavljivanju u novoj antologiji Lončar nam je kazao: „U ovim vrelim letnjim danima obradovala me je vest da je moja poezija ponovo dobila priznanje uvrštavanjem u još jednu svetsku antologiju. Naravno, to me obavezuje na novo pisanje i istrajavanje na pesničkoj sceni. Nadam se da ću to potvrditi svojom novom knjigom poezije koja je u pripremi. U pripremi je i prevod na engleski jezik i objavljivanje moje knjige Sidro noći, i nadam se da će na jesen obe knjige biti objavljene u izdanju Nekazanog i Amazona. Srećan!“ 

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.