fbpx

Ispunili smo novogodišnje želje 160 mališana iz Velike Plane

Uokviru našeg tradicionalnog prazničnog darivanja, organizovali smo dodelu novogodišnjih paketića i predstavu u pozorištu Pinokio za decu iz Velike Plane, čije porodice koriste pravo na novčanu socijalnu pomoć. Svakom od 160 mališana ostvarena je novogodišnja želja potpuno personalizovanim paketićem, budući da su pre darivanja dobili priliku da nam crtežima i pismima pošalju svoje želje.

„Praznici predstavljaju poseban period u godini kada svi pripremamo poklone za naše najbliže. Međutim, veoma je važno da tada mislimo i na one kojima je potrebna dodatna podrška i pažnja. Porodicama koje koriste pravo na novčanu socijalnu pomoć kupovina prazničnih poklona predstavlja značajan novčani teret i izazov. Iz tog razloga, u želji da sva deca novogodišnji period provedu uz paketić i sa osmehom na licu, organizovali smo darivanje i predstavu“, rekla je Maja Kremić, nacionalna direktorka naše Fondacije.

Već sedmu godinu zaredom, naša Fondacija misli na najmlađe i stara se o tome da novogodišnji pokloni budu usklađeni njihovom uzrastu i polu. U proteklih sedam godina podelili smo preko 1000 paketića, a ove godine usrećili 160 mališana uzrasta od četiri do devet godina. Pored toga što smo ispunili želju svakog mališana ponaosob,  potrudili smo se da ih dodatno obradujemo čestitkom, kozmetikom, knjigama, školskim priborom, garderobom, igračkama i slatkim paketom.

U pripremi paketića za ovogodišnje praznično darivanje, nesebično su nam pomogli naši partneri, kompanije RaspberryPlum LtdHenkel SrbijaChips wayImperialMorphs NetworksTC BIG Novi Sadizdavačka kuća JRJ, kao i pozorište lutaka Pinokio.

Izvor: novakdjokovicfoundation.org

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.