fbpx
spot_img

Karate kamp-Kopaonik 2015.

Na Kopaoniku, u periodu od 26.07. do 31.07.2015.-e godine, održao se letnji karate kamp JKA šotokan federacije Srbije. Ovaj kamp je svojevrsna priprema za predstojeću takmičarsku sezonu kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu. Kamp je okupio mnogobrojne klubove iz zemlje među kojima je bio i KK Kragujevac. Pored kompletne reprezentacije Srbije, tu su bili i gosti iz Slovenije, Bosne i Hercegovine i Švedske.

Tokom 5 dana svakodnevnih treninga više od 200 karatista imalo je priliku ne samo da se usavršava već i da se druži kroz različite aktivnosti-planinarenje, maskenbal, igre bez granica. Organizovani su i ipiti za majstorska i sudijska zvanja.

Ono što predstoji karatistima u  takmičarskoj sezoni 2015/2016 između ostalog su i Svetsko prvenstvo u Poljskoj, Evropsko prvenstvo u Londonu kao i KUP Srbije. Treba napomenuti da će Niš 2016.-e godine biti domaćin Evropskog prvenstva za mlade.

Marija Pašalić
Marija Pašalić
​Rođena u Kragujevcu. Interesovanja: knjige, muzika, film, putovanja, druženje, pozitivni ljudi... Životni moto: "U životu se moramo praviti ludi, a biti mudri!"