fbpx
spot_img

Konkurs: Saznali na seminaru primenili u praksi

Za predškolske ustanove, osnovne i srednje škole

Ako ste vaspitač, nastavnik razredne/predmetne nastave ili stručni saradnik u  predškolskoj ustanovi, osnovnoj/srednjoj školi ili domu učenika, kontinuirano se stručno usavršavate i  volite da primenjujete novine u svom radu pozivamo vas da učestvujete na četvrtom po redu Konkursu „Saznali na seminaru primenili u praksi 2014.“ Radi razvijanja i promovisanja kulture primene znanja i veština stečenih na seminarima odobrenih programa stalnog stručnog usavršavanja Zavod raspisuje nagradni konkurs u kome poziva nastavnike, stručne saradnike i vaspitače da pošalju radove iz kojih se vidi na koji način su naučeno na seminaru primenili u svom neposrednom radu sa decom/učenicima za unapređenje njihovog razvoja i postignuća. Najbolji radovi biće uvršćeni u elektronsku bazu podataka čime se omogućava razmena primera dobre prakse.

Više o uslovima Konkursa možete pročitati ovde:

Tekst-konkursa-2014

Da biste se prijavili na ovaj konkurs morate posetiti sajt Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja i naći će te obrazac prijave koju treba da popunite.

Izvor: Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja

skola2

Jovanka Ignjatović
Jovanka Ignjatović
Jovanka Ignjatović voli svakoga dana da nauči nešto novo. Svaki dan za nju predstavlja novi izazov. U izazovima vidi mogućnost da bude bolja.