fbpx
spot_img

Konkurs za najbolju studentsku inovaciju – Generator Fluo

Nakon GeneratoraSociete Generale Srbija organizuje konkurs za studentske ideje koje imaju potencijal da se uspešno pozicioniraju na tržištu — Generator Fluo.

 

Pravo učešća imaju studenti, pojedinci ili timovi do tri člana, koji studiraju u Srbiji (bilo na državnom ili privatnom fakultetu), imaju između 18 i 27 godina, a žele da pokrenu novu ili unaprede postojeću preduzetničku ideju, bez obzira na delatnost.

 

Nakon isteka roka za prijavu stručni žiri će proceniti inovativnost, izvodljivost i održivost projekata i izabrati 40 najboljih inovacija koje će uz pomoć mentora razraditi biznis plan. U poslednji krug nagradnog konkursa plasiraće se 10 finalista čiji će projekti biti predstavljeni na sajtu projekta.

 

Finalisti ulaze u trku za glavnu nagradu, nagrade partnera, a inovacija sa najviše glasova javnosti osvaja nagradu publike. Prezentacije finalnih ideja i proglašenje pobednika pred žirijem, medijima, preduzetnicima i investitorima biće organizovano 31. maja.

 

Glavna nagrada je sedam dana u inovativnom tehnološkom habu Societe Generale Grupe u Parizu, uz obezbeđen džeparac od strane kompanije Generali.

 

Studenti se mogu prijaviti individualno ili u timu od najviše tri člana putem sajta projekta, najkasnije do 9. aprila.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.