fbpx
spot_img

Konsultacije 19. februara 2019. o studiranju u Velikoj Britaniji – Beograd

Još jednu u nizu besplatnih konsultacija o studiranju u inostranstvuorganizovaće Nemestic studio. Vodimo vas i upoznajemo sa fakultetima i školama jezika u Engleskoj i Irskoj.

 

U prijatnom ambijentu coworking centra Smart Office, gde ćemo održati savetovanje 19. februara 2019. godine, za sve đake i studente koji su zainteresovani za studiranje na britanskim ili irskim fakultetima. A imaćete i priliku da se upoznate i sa najboljim školama engleskog jezika. Konsultacije počinju u 16 časova.

 

Pogledajte koje oblasti fakulteta ćemo predstaviti: arhitekture, menadžmenta, finansija, umetnosti, dizajna, komunikacije, medija, IT-a, obrazovanja, prava, fizike, astronomije, medicine. Svi ovi fakulteti pružaju vrhunsko obrazovanje i prate stroge standarde postavljene od strane vlade.

 

Na konsultacijama ćete saznati više o studiranju u Engleskoj i Irskoj: kako konkurisati za stipendije, pripremiti portfolio, koja dokumenta prikupiti za osnovne, a koja za master studije, koliki su troškovi života kao i koja je procedura oko dobijanja vize.

 

Prijave su obavezne zbog ograničenog broja mesta. Ime, prezime i kontakt telefon možete poslati na mejl studiranje@nemestic.com ili popunite formular na broj telefona 060 56 987 65. Ulaz je besplatan.

 

Smart Office

Kneza Mihaila 33, Beograd

Utorak: 19.02.2019.

Trajanje konsultacija: 16-17h

Izvor: najstudent.com

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.