fbpx
spot_img

Košarka: Kup Radivoja Koraća

Poznati su četvrtfinalni parovi Kupa Radivoja Koraća, koji će se održati od 18-21. februara u Nišu. Propozicije takmičenja su takve da se u četvrtfinalu nisu mogle susresti ekipe koje igraju Jadransku ligu. Crvena zvezda će igrati protiv Smedereva, Partizan će imati izuzetno težak posao protiv FMP-a , Mega će igrati protiv Konstantina dok će Metalac imati jako težak zadatak protiv Borca.
Turnir počinje 18. februara, i otvaraju ga dva meča četvrtfinala, dok su druga dva četvrtfinala dan kasnije. Polufinale je zakazano za 20, a finalni meč za 21. februar. Pehar osvojen prošle godine brani Crvena zvezda , dok je Partizan trenutno najtrofejnija ekipa sa 13 pehara.

Uroš Selenić
Uroš Selenić
Rođen 1997. godine u Valjevu. Osnovnu i srednju školu završio u rodnom gradu, a trenutno je student sportskog novinarstva. Još od osnovne pokazao ljubav prema sportu. Trenirao rukomet i odbojku, a učestvovao je i na raznim takmičenjima iz atletike. Od boljih rezultata u atletici ističu se zlatna medalja u bacanju kugle u četvrtoj godini srednje škole na nivou grada Valjeva, kao i treće mesto u trci na tri kilometra pored reke Gradac. Akreditovani novinar sa Evropskog prvenstva u vaterpolu 2016. godine, obožava istoriju i arheologiju, živi za sport...