fbpx
spot_img

Marko Spirić: PA KAKVI STE VI TO LJUDI?

Četiri nedužna šteneta nepoznati, okrutni gazda je bacio kao đubre u kontejner u blizini kasarne u donjem delu grada u Vranju. Na sreću nisu uginuli.
Štence sam preuzeo i vodim brigu o njima, prehranjujem ih na dva sata, a kada dođe vreme za udomljavanje već im je unapred rezervisan dom.
Da se ovako nešto ne bi dešavalo, apelujem na sve građane da se ne greše sa nedužnim bićima. Ako čuvate svog ljubimca,a nemate uslova za više njih, javite se, dobićete besplatnu sterilizaciju.

https://www.facebook.com/marko.vranje.5/?ref=bookmarks

https://www.facebook.com/markospiric017

Svako ko želi da pomogne možete uplatiti na račun 325-9300700667665-86 na ime Marko Spirić

ili postnetom na broj : 063/188-5-998 

A svoj dobrovoljni prilog možete ostaviti i u pet shopu „ZOOMANIJA“, koji se nalazi u ulici Save Kovačevića broj 40, na uglu kod gornje pijace u Vranju.

Novinar Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.