fbpx
spot_img

Košarka: Partizan otvara kolo

Utakmicom između Partizana i Tajfuna, koja se igra u petak od 17 h počeće jedanesto kolo Aba lige. Od ostalih naših predstavnika Mega će u subotu od 17h gostovati ekipi Olimpije u Ljubljani, Metalac će u ponedeljak ugostiti zagrebačku Cedevitu od 18 h, dok će Crvena Zvezda po povratku iz Strazbura,takođe u ponedeljak ugostiti ekipu Sutjeske od 21h. Krka će u subotu igrati protiv Cibone u Novom Mestu od 19 h. Igosi će jedini igrati svoj meč u nedelju protiv Budućnosti od 17h , a Zadar će u ponedeljak gostovati u Skoplju.
Nakon odigrane skoro polovine takmičenja pojedini timovi su se odrekli usluga pojedinih igrača. Zadar je raskinuo ugovor sa Širkom, Metalac već duže vreme ne računava na Stefana Pota koji je konačno pronašao novi klub. Posle ne baš sjajnog početka nove sezone i povreda pojedinih igrača u klubu iz Valjeva su i dvojica igrača na probi. Reč je o Mladenu Jeremiću i centru Darku Balabanu.

Uroš Selenić
Uroš Selenić
Rođen 1997. godine u Valjevu. Osnovnu i srednju školu završio u rodnom gradu, a trenutno je student sportskog novinarstva. Još od osnovne pokazao ljubav prema sportu. Trenirao rukomet i odbojku, a učestvovao je i na raznim takmičenjima iz atletike. Od boljih rezultata u atletici ističu se zlatna medalja u bacanju kugle u četvrtoj godini srednje škole na nivou grada Valjeva, kao i treće mesto u trci na tri kilometra pored reke Gradac. Akreditovani novinar sa Evropskog prvenstva u vaterpolu 2016. godine, obožava istoriju i arheologiju, živi za sport...