fbpx
spot_img

Lale uvele u Šapcu!

Rukometaši Metaloplastike pobedili su večeras lidera na tabeli, Vojvodinu, rezultatom 34:31!

PHOTO: MP-moj klub
PHOTO: MP-moj klub

Utakmica bez rezultatskog značaja za oba tima, završila se trijumfom u korist dvostrukog šampiona Evrope. Od samog početka, ekipa iz Šapca pokazala je više želje za pobedom do koje su na krilima sjajnog Đukića (6) i Dragutinovića (6), na kraju i došli.

PHOTO: RK Metaloplastika
PHOTO: RK Metaloplastika

Prvo poluvreme pripalo je domaćem timu rezultatom 17:14. Tokom svih 30 minuta ekipa iz Novog Sada stizala je prednost Metaloplastike koju su plavi uspešno održali do samog kraja.

Dileme nema, Vojvodina će dalji tok takmičenja nastaviti u plej-ofu, Metaloplastika u plej-autu. Ali svakako da trijumf nad ekipom kao što je Vojvodina, mladim igračima ,,Plavih“ unosi samopouzdanje, kako za naredni period, tako i za sledeću sezonu u kojoj će Šapčani sasvim sigurno juriti viši plasman.

PHOTO: MP-moj klub
PHOTO: MP-moj klub

Najefikasniji u timu domaćih bili su Borivoje Đukić i Aleksandar Dragutinović sa po 6 golova, dok su ih pratili raspoloženi Brajović sa 5, odnosno Vorkapić sa 4.

PHOTO: SRLS
PHOTO: SRLS
Igor Pavlović
Igor Pavlović
Rođen u Šapcu 2000. godine. Učenik Šabačke gimnazije. Od sedmog razreda pišem aforizme pa sam samim tim nakon objavljivanja prve zbirke aforizama 2016. godine proglašen za najmlađeg aforističara u Srbiji. Pored pisanja aforizama, pišem i pesme a takođe volim i da crtam kada se nađe slobodnog vremena. Moj životni moto glasi: "Prava svrha života jeste posvetiti ga nečemu što će nas nadživeti."