fbpx
spot_img

Lučić: Dolazilo je mnogo gostiju na naš mali stadion za ovih dvanaest godina, ali je oktobra 2020-te na naš stadion stigla Srbija

Dolazilo je mnogo gostiju na naš mali stadion za ovih dvanaest godina, bili su velikani ovog sporta, Real Madri, AC Milan, Spartak Moskva, FK Partizan, FK Crvena Zvezda, ali taj dan oktobra 2020-te ostaće zabeležen i upamćen kao nijedan drugi prije njega: na taj dan, na naš stadion, stigla je SRBIJA“, napisao je Miro Lučić ispred FK Obilića iz Herceg Novog.

„Zapravo, stigao je Njegova ekselencija Ambasador Republike Srbije u Crnoj Gori, gospodin Vladimir Božović. U pratnji visokog i cijenjenog gosta bio je Generalni konzul Republike Srbije, gospodin Zoran Dojčinović a od strane domaćina prisutna je bila šira Uprava Kluba, sa dosta navijača i naših prijatelja“, napisao je on.

Danas, gledano unazad, mnogo toga se izdešavalo, vjetrovi istorije duvaju i nose nejake ali neke ljude, emocije i sjećanja, nikako ne mogu da pomjere iz čistoga i hrabrog srca.

Uskoro nam u Grad dolazi naš Patrijarh, dolazi kod nas, među svoj narod. Pamtiće HERCEG NOVI taj dan, dokle god bude Novoga i novljana, pamtiće i ponosiće se. Bićemo i mi svi tu, kao što smo i prije i kao što ćemo uvjek biti, sve sa nadom da ćemo tom prilikom ponovo sresti svoga dragog prijatelja i najveću podršku, našeg Ambasadora. Vjerujemo u to jer neke se stvari samo dese, tako, kao i ona, tog oktobra 2020-te“, zaključio je on.

Izvor: borba.me

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.