12. Decembra 2019. | 06:41
Početna / Koncerti / Magični novogodišnji koncert harfe ovog četvrtka

Magični novogodišnji koncert harfe ovog četvrtka

U četvrtak, 27. decembra sa početkom u 18h, škola harfe za sve uzraste “Harpomania” će prirediti Novogodišnji koncert svojih polaznika. Nastup će se održati u knjižari “Delfi” (SKC / Kralja Milana 48), a ulaz je slobodan.

Na koncertu će nastupiti polaznici prve i druge godine škole, uzrasta od 5 do 45 godina. Najmlađi svirači su polaznici nedavno pokrenutih grupih radionica harfe koje se sprovode prvi put u Srbiji u okviru Međunarodnog centra za muziku “Eva” na Dedinju.

Školu harfe vodi diplimirana harfistkinja Željka Milošević koja aktivno radi na popularizaciji ovog instrumenta između ostalog i baveći se proizvodnjom malih harfi u Srbiji.
Na ovom koncertu će se pojaviti čitavo malo carstvo od 15 keltskih harfi, a zainteresovani pojedinci iz publike, posebno deca, će nakon koncerta imati prilike i da se bliže upoznaju sa ovim instrumentom.
Share on Facebook
Facebook
Novakujem

O autoru: Julijana Vincan

Julijana Vincan
Banaćanka, tako reći, ima tri zanimanja - novinarstvo, pevanje i PR. Sve tri aktivnosti doživljava i kao hobije, jer neizmerno voli sve čime se bavi. Svakim svojim postupkom gleda da promoviše lepe, inspirišuće priče i stvari. Diplomirala novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka i masterirala Kreativnu filmsku i televizijsku produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti.