fbpx
spot_img

Mala Lego čuda – nova Lego knjiga u pretplati

Posle knjiga LEGO IGRE i LEGO IDEJE evo nove LEGO knjige, koja stiže iz štampe u avgustu. Iskoristite mogućnost da ovu knjigu kupite u pretplati po znatno nižoj ceni od redovne.

Mala Lego Cuda

Posle knjiga LEGO IGRE i LEGO IDEJE evo nove LEGO knjige u izdanju „Kreativnog centra“  koja stiže iz štampe u avgustu. Iskoristite mogućnost da MALA LEGO ČUDA kupite u pretplati po znatno nižoj ceni od redovne.

U knjizi ćete naći detaljna uputstva u slikama i po fazama rada, a ona će vam pomoći da sastavite male ali izuzetno realistične modele najrazličitijih putničkih i trkačkih automobila, aviona, brodova, kamiona, džipova i raznih drugih vozila. Za svaki model data je lista potrebnih LEGO kockica. Ovo je odlična i vrlo praktična knjiga za zaljubljenike u LEGO kocke, koja vam može pomoći da i sami postanete majstor u LEGO modelovanju, pa čak da možda i sami pokušate da sastavljate sopstvene modele.

Pošto se radi o pretplati, ako se odlučite za kupovinu, knjigu možete platiti ili uplatnicom (elektronski ili uplatom na šalteru banke ili pošte) ili kreditnom karticom, plaćanje pouzećem nije moguće. Svi pretplatnici dobiće svoj primerak knjige pre nego što se knjiga pojavi u knjižarama.

Na knjigu se možete pretplatiti preko sajta www.kcknjizara.rs, u Klubu knjižari “Kreativni centar” (TC “Eurocentar”, Dečanska 5 /Makedonska 30), kao i u prostorijama “Kreativnog centra” u Gradištanskoj 8 na Zvezdari (radno vreme od ponedeljka do petka, od 8 do 16 h).

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.