fbpx

Marko Spirić: Energija 70-ih!

Razgovaram sa Ankicom Utornik Orčić koja već duže ne živi u Subotici ali mnogo je uradila za nju.

Otkud tolika energija i zašto?

Odmahnula je glavom i rekla:” SAMO VOLIM MOJU SUBOTICU”.

O Ankici Utornik Orčić smo pisali u više navrata, o njenim humanitarnim delima, pa čak i nagradama, i ona nas uvek iznenađuje sve više. Posle IZBORA DIVE TURIZMA, koja je održana u hotelu Patrija, pred oko 300 ljudi, a sve sa ciljem da promoviše svoj grad i svoju Vojvodinu, Ankica se nije zaustavila. Za tu svoju ne tako malu zaslugu je 05.06 2020. na Samitu uspešnih u hotelu Radisson u Beogradu dobila veliko priznanje od eminentnih ličnosti žirija, koji je sastavljen od novinara, medija i javnih ličnosti.

To je peta nagrada za humanitarni rad i očuvanje kulturne baštine. Kao predsednica udruženja žena “LJILJAN” iz Ljutova stalno su aktivni po pitanju humanitarnog rada i pomoći u bilo kom obliku.

Ankica nastavlja sa organizacijama promocije svoga grada, i sada u saradnji sa timom koji je sačinila a glavnim pokroviteljem MAJKIN SALAŠ na Paliću, priprema izbor “VILE VINA I MALOG VILENJAKA”. Znajući da su Subotička vina sa peska najbolja tako se i odnosi prema tom piću Bogova, i promoviše u čitavoj Srbiji.

Ankice možete nam otkriti tajnu ko je u vašem timu za ovu tako prelepu manifestaciju?

– Kako da ne, ponosna sam na svoj grad i dolaze ljudi koji već uz mene su zavoleli Palić i Suboticu, pa nije ih bilo teško “ubediti”. Naime organizatori su: Zorana Pavić koja peva Himnu vinu, Suzana Mančić kao voditelj, Živojin Krstić, medijski pokrovitelj, portal Pokazivač i Vojislav Žakula kao čovek koji ima čarobne ruke i napravi od čitavog salaša bajku u belom. Devojke koje su zainteresovane se već prijavljuju, i pozivam ih i ovog puta, pokažimo ljudima sveta da “SAMO VOLIMO SUBOTICU” – izjavila je Ankica Orčić.

Prijatelji portala Pokazivač

sponzorCvećara Tanja 
Žikice Jovanovića Španca 25, Vranje 
Kontakt 0642136876

Marko Spirić
Marko Spirić
Rođen 1986. godine. Živi i radi u Vranju. Radijski voditelj, novinar i estradni menadžer. Saradnik portala „Svet plus“ i „Pokazivač“. „Niko ne moze biti nista drugo niti moze dostici nesto drugo,ako najpre ne bude ono sto jeste...Vrlo je važno voleti druge, ali je jednako tako važno pomoći i drugima da nas vole!”