fbpx
spot_img

Marko Spirić: Energija 70-ih!

Razgovaram sa Ankicom Utornik Orčić koja već duže ne živi u Subotici ali mnogo je uradila za nju.

Otkud tolika energija i zašto?

Odmahnula je glavom i rekla:“ SAMO VOLIM MOJU SUBOTICU“.

O Ankici Utornik Orčić smo pisali u više navrata, o njenim humanitarnim delima, pa čak i nagradama, i ona nas uvek iznenađuje sve više. Posle IZBORA DIVE TURIZMA, koja je održana u hotelu Patrija, pred oko 300 ljudi, a sve sa ciljem da promoviše svoj grad i svoju Vojvodinu, Ankica se nije zaustavila. Za tu svoju ne tako malu zaslugu je 05.06 2020. na Samitu uspešnih u hotelu Radisson u Beogradu dobila veliko priznanje od eminentnih ličnosti žirija, koji je sastavljen od novinara, medija i javnih ličnosti.

To je peta nagrada za humanitarni rad i očuvanje kulturne baštine. Kao predsednica udruženja žena „LJILJAN“ iz Ljutova stalno su aktivni po pitanju humanitarnog rada i pomoći u bilo kom obliku.

Ankica nastavlja sa organizacijama promocije svoga grada, i sada u saradnji sa timom koji je sačinila a glavnim pokroviteljem MAJKIN SALAŠ na Paliću, priprema izbor „VILE VINA I MALOG VILENJAKA“. Znajući da su Subotička vina sa peska najbolja tako se i odnosi prema tom piću Bogova, i promoviše u čitavoj Srbiji.

Ankice možete nam otkriti tajnu ko je u vašem timu za ovu tako prelepu manifestaciju?

– Kako da ne, ponosna sam na svoj grad i dolaze ljudi koji već uz mene su zavoleli Palić i Suboticu, pa nije ih bilo teško „ubediti“. Naime organizatori su: Zorana Pavić koja peva Himnu vinu, Suzana Mančić kao voditelj, Živojin Krstić, medijski pokrovitelj, portal Pokazivač i Vojislav Žakula kao čovek koji ima čarobne ruke i napravi od čitavog salaša bajku u belom. Devojke koje su zainteresovane se već prijavljuju, i pozivam ih i ovog puta, pokažimo ljudima sveta da „SAMO VOLIMO SUBOTICU“ – izjavila je Ankica Orčić.

Prijatelji portala Pokazivač

sponzorCvećara Tanja 
Žikice Jovanovića Španca 25, Vranje 
Kontakt 0642136876

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.