fbpx
spot_img

Marko Spirić: Mačka provela tri dana u ventilacionom otvoru bez hrane i vode!

Pozvala me je naša sugrađanka Marija Stamenković, da me obavesti o maci koja je upala u ventilacioni otvor dubok skoro 4 m. Mačka je bez hrane i vode bila na dnu  tri dana, nije bilo pristupa doći do njega, pa sam bio prinuđen da pozovem vatrogasce. Dobio sam odgovor da nije to u njihovoj nadležnosti i ne mogu da dođu jer su zauzeti drugim poslovima.
Ventilacioni otvor nalazi se između Doma zdravlja i Hitne pomoći u Vranju.
Zahvaljujući čoveku koji radi na održavanju zdravstvenog centra koji mi je doneo zavoje i od toga napravio omču uspeo sam da macu izvučem na svetlost dana.
Ruka mi je ogrebana od žice koja je bila na prednjoj strani rupe u kojoj je maca upala.
Podseticu vas kada sam i pre nekoliko meseci zvao vatrogasce da spasimo psa zarobljenog u šahti u Vranjskoj banji i kada sam dobio isti odgovor pa sam se tada sam bez ičiji pomoći spustio u šaht i spasio psa.
Da vatrogasci spasavaju samo ljudske živote dokazali su bezbroj puta, ali su i dokazali da ih životinje ne zanimaju i da njih ne treba spasavati.

https://www.facebook.com/marko.vranje.5/ 

Novinar Marko Spirić

FOTO

Komentari sa FB

SPONZORI PORTALA :

Sinonim za udobnost naših korisnika! 
24 sata Vama na raspolaganju! 
Proverite zašto smo najbolji “HALO TAXI” – VRANJE 
Kontakt:  017-400-400 i 063-7-400-400   
Mi vozimo naš grad “HALO TAXI” – Udoban, bezbedan i stize uvek na vreme! 

 

Posetite najbolji kozmetički salon SILUETTE 
ul. Lenjinova 19 – Vranje 
telefon: 069/12-47-958 💖 💝 💕 💓 
Vaš partner na putu do lepote !

Prethodni tekstDnevna doza aforizma
Sledeći tekstMariza u Beogradu
Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.