fbpx
spot_img

Marko Spirić: Premijera nove pesme Ivana Milinkovića i promocija albuma Renata Henca u „Žikinoj šarenici“

Novinar Žika Nikolić u svojoj emisiji „Žikina šarenica“, koja će se emtovati u nedelju 16. oktobra na Prvom programu RTS-a, predstaviće dvojicu talentovanih muzičara i izuzetnih pevača. Gosti emisije biće solista grupe „Legende„Ivan Milinković i pop pevač Renato Henc.

Ivan Milinković, Marko Spirić, Renato Henc

Solista grupe Legende Ivan Milinković premijerno će izvesti novu pesmu „Stani zoro“, koja će po svemu sudeći njegovih vernih fanova postati mega hit.

                                                 refren:  Eeeeej stani malo, zoro zastani

                          Eeeeej bar jos malo cekaj ne svani

                     Eeeeej sve sto zelim sutra uzece

                        eeeeej meni zima drugom prolece!

Tekst i muziku radio je Zoran Dašić, za aranzman i produkciju bio je zadužen Dragan Kresić.

Legendarni muzičar Ivan Milinković tom prilikom iskoristiće priliku da najavi 56. jubilarni koncert koji će se održati 18. februara 2017. godine u Sava centru.

Pop pevač i kantautor Renato Henc predstaviće gledaocima i vernim fanovima svoj novi album u izdanju PGP-RTS-a, „Beskonačna sreća“ i najaviće promociju albuma 19. oktobra koja će biti održana na splavu Kafana na vodi u Beogradu. Renato kaže da mu je ovaj album najbliži u privatnom smislu, te da ga pesme sa novog albuma mogu dočarati onakvog kakav jeste.

Pesmu „Sve se osim tuge deli“ kompozitora Jasmine Jakšić i tekstopisca Milanka Jakšića dobio sam na poklon da odradim u svom aranzmanu. Prethodno je pevao Luis. Ostale pesme su za svačiji ukus ima različitih ritmova pop manir, nesvakidašnje i ne podseća ni na kog, originalno i svojstveno meni – kaže Renato Henc.

Pevač je sarađivao, sa vrhunskom ekipom, koja se potrudila da se video zapis razlikuje od njegovih dosadašnjih spotova.
Na novom albumu naći će se ukupno deset pesama, od toga sedam novih, dve bonus pesme i jedna obrada „Voleo sam,volela si“, koju je pevao pokojni pevač Luis.

Na pitanje koju bi pesmu Renato izdvojio kao pečat na svom novom albumu odgovorio je: 

„Pesme su sve podjednako odlične, dobro sam ih otpevao i po prvi put sam presrećan, pa šta da ti kažem kad stalno tražim da ih slušam. A to mi se do sada nije dešavalo“.

 

Tekst i foto: Marko Spirić

 Renato Henc i Ivan Milinković
Renato Henc i Ivan Milinković

 

Ivan Milinković, Marko Spirić, Renato Henc
Ivan Milinković, Marko Spirić, Renato Henc
novinar Marko Spirić i solista grupe"Legende" Ivan Milinković
novinar Marko Spirić i solista grupe“Legende“ Ivan Milinković

 

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.