fbpx

Marko Spirić: Projekat “Prevencija digitalnog nasilja”

Udruženje pripadnika policije i naučnih radnika bezbednosnih nauka ,,Bezbednosni biro” na planu edukativnog i naučnog rada, postigao je izuzetne rezultate na temu ,,Prevencija digitalnog nasilja nad decom”. Tom prilikom predsednik Bezbednosnog biroa, Nenad Padori, izjavio je sledece: ,,Vodeci se činjenicom i prateci bezbednosnu situaciju na globalnom nivou u sferi bezbednosti na internetu, tačnije nivoa bezednosne kulture u eri savremene komunikacije i konstatnog napretka tehnologije, gde je internet postao svakodnevnica i sastavni deo života , pronašli smo potrebu za podizanjem svesti i bezbednosne kulture naročito kod dece u cilju sprečavanja digitalnog nasilja. Veoma sam ponosan na svakog člana tima Bezbednosnig biroa, a satisfakciju uspešnog rada na projektu dobili smo i od funkcionera drzave Merilend, gde nas u narednom periodu očekuje niz aktivnosti , kojima ćemo doprineti i da deca na drugoj strani sveta kroz projekat podignu sopstvenu svest o značaju bezbednosti dok surfuju internerom.

Gde pronalaziš inspiraciju i snagu za tako odgovoran rad?

– Svakodnevno kada na ulici ugledan osmeh na licu dece, srce dobije spoznanje iskrene ljubavi i zaista mislim da je spokojno detinjstvo svakog deteta jedini siguran put ka miru na globalnom nivou, tu je osnovna inspiracija koja svakodnevno vas navodi da svakim danom date svoj maksimum i mislim da bezbednost dece treba da bude prioritetan cilj kako vladinih tako i nevladinih organizacija koji dolaze iz sfere bezbednosnih nauka. Takođe puno zahvalnosti svim mojim prijateljima i ljudima koje volim, jer to je snaga jedinstva i ljubav je pokretač svega i naravno moja svakodnevna podrška u liku Jelene Bursać, svako ima od nas svoju mirnu luku i izvor pozitivne energije – izjavio je predsednik Bezbednosnog biroa Nenad Padori.

Prijatelji portala Pokazivač

sponzor

Cvećara Tanja
Žikice Jovanovića Španca 25, Vranje
Kontakt 0642136876

Marko Spirić
Marko Spirić
Rođen 1986. godine. Živi i radi u Vranju. Radijski voditelj, novinar i estradni menadžer. Saradnik portala „Svet plus“ i „Pokazivač“. „Niko ne moze biti nista drugo niti moze dostici nesto drugo,ako najpre ne bude ono sto jeste...Vrlo je važno voleti druge, ali je jednako tako važno pomoći i drugima da nas vole!”