fbpx
spot_img

Održan Business Women Awards

U Hotelu Hyatt Regency u Beogradu održana je svečana ceremonija dodele nagrada Business Women Awards namenjena najuspešnijim ženama, koja slavi njihova prava. 

U jednom od najprestižnijih prestoničkih hotela sa dugogodišnjom tradicijom poslovanja i ugostiteljstva, uz vatromete i šampanjac, poznate dame iz medijskih, umetničkih i korporacijskih sfera nagrađene su počasnim plaketama i statuama „Business Women Awards“ za ostvarene, zapažene i nesvakidašnje rezultate prethodnih godina.

Među nagrađenim lauretkinjama, još jedno počasno priznanje je preuzala i srpska slavna spisateljica i pesnikinja Božica Velousis koja je na crvenom tepihu zablistala u dugoj glamuroznoj haljini, oduzimajući dah svim televizijama i foto-reporterima koji svoje oduševljenje nisu krili.

Čestitamo svim dobitnicama na zasluženim priznanjima!

Organizatori: Maja i Dejan Jovanović

Voditelji: Kristina Madić i Miša Ćirić

Foto: Labud Press Beograd

Novinar: Marko Spirić

Prijatelji portala Pokazivač

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.