fbpx

Održan Business Women Awards

U Hotelu Hyatt Regency u Beogradu održana je svečana ceremonija dodele nagrada Business Women Awards namenjena najuspešnijim ženama, koja slavi njihova prava. 

U jednom od najprestižnijih prestoničkih hotela sa dugogodišnjom tradicijom poslovanja i ugostiteljstva, uz vatromete i šampanjac, poznate dame iz medijskih, umetničkih i korporacijskih sfera nagrađene su počasnim plaketama i statuama „Business Women Awards“ za ostvarene, zapažene i nesvakidašnje rezultate prethodnih godina.

Među nagrađenim lauretkinjama, još jedno počasno priznanje je preuzala i srpska slavna spisateljica i pesnikinja Božica Velousis koja je na crvenom tepihu zablistala u dugoj glamuroznoj haljini, oduzimajući dah svim televizijama i foto-reporterima koji svoje oduševljenje nisu krili.

Čestitamo svim dobitnicama na zasluženim priznanjima!

Organizatori: Maja i Dejan Jovanović

Voditelji: Kristina Madić i Miša Ćirić

Foto: Labud Press Beograd

Novinar: Marko Spirić

Prijatelji portala Pokazivač

Marko Spirić
Marko Spirić
Rođen 1986. godine. Živi i radi u Vranju. Radijski voditelj, novinar i estradni menadžer. Saradnik portala „Svet plus“ i „Pokazivač“. „Niko ne moze biti nista drugo niti moze dostici nesto drugo,ako najpre ne bude ono sto jeste...Vrlo je važno voleti druge, ali je jednako tako važno pomoći i drugima da nas vole!”