fbpx
spot_img

Marko Spirić: Sa kim će dočekati najluđu noć i šta su vam poželeli poznati pogledajte!

Ivan Milinković (LEGENDE) 

Novu Godinu ću dočekati sam sa sobom jer sam na sceni na trgu u Gornjem Milanovcu. Takav je posao da bez obzira na okruženje nisam sa mojom porodicom. To je cena ovog posla. ČitaocimaPokazivača“ bih poželeo da budu u mogućnosti pomoći drugome uz volju i iskrenost. Sačuvajte osmeh i rapoloženje, time sebi i drugima činite ovaj život lepšim!

 


Izvorinka Milošević (estradni umetnik)

Novu godinu, kao i uvek bih provela sa dragim ljudima, najbližom porodicom! Ali, profesija zvana muzika iziskuje drugo… veoma često sam ranije,a i sada provodila sa svojom publikom i ove godine će biti tako! Čitaocima portala ,,POKAZIVAČ,, želim bolju 2018 godinu u svakom smislu da im najmiliji budu na broju i neka sreća zakuca na svačija vrata! Živi bili i družili se sa lepom muzikom!

 

 

Muharem Serbezovski (estradni umetnik)

Sa svim ljudima koji vole muziku sa osvrtom na moje pesme i interpretiranje. Poželeo bi da budu još bliže sa porodizom i iskrenim orijateljima. Da se okane pesimizma da prigrle optimizam. Da vrate osmeh na svojim licima. Da napune dušu sa emocijama i ljubalju. Da zanemare reči političara. To svako od nas može. Pozdrav vaš Muharem Serbezovski.

 

         

Igor Starović (DIVLJI KESTEN) 

Svaki doček Nove Godine bih svakako proveo sa voljenim bić (ima) em. Čitaocima portala „POKAZIVAČ“ bih u novoj 2018- toj pre svega poželeo da ima sepokažeistina i lepota, sasvim izvesno jedini put ka – SREĆI

 

 

 

Jelena Tinska (balerina i glumica)

Novu godinu uvek čekam sa svojom decom u kući. Imamo jelku i poklone, ne idemo nigde, za nas je to porodični praznik. Čitaocima bih poželela da bolje živimo,da nemamo egzistencijalne probleme, da nas pogleda Bog i da se spasemo bede u svakom pogledu.

 

 

 

Svetlana Koprivica (estradni umetnik)

Novu Godinu obožavam jer čuvam dete u sebi.Tradicionalno sa decom ostavljenom u Tiršovoj odnesem poklone i budem srećna zbog njihove sreće 10 godina jubilej smo proslavili. Novu Godinu ću dočekati radno jer verujem da se valja da radno počne. Svim čitaocima želim Zdravlja,Sreće i naravno smeh kao jedini lek. Živi zdravi i nasmejani bili u 2018 toj od ♥

 

 

Saša Vidić (modni kreator)

Sa prijateljima kao i svake godine! da svi budemo barem malo bolji ljudi da pokušamo da zaboravimo sve što je ružno bilo u prošloj, a pre svega zdravle i sreću!

 

 

 

 

Zorana Pavić (estradni umetnik)

Sa zlatnom ribicomPoželela bi im ostvarene želje od iste 3? Malo li je…

Može da bude i zlatni som

Možda je moćnija riba. 

 

 

 

Nada Macura (lekarka i portparolka Hitne pomoći u Beogradu)

Novu godinu dočekaću sa jednim Nikolom, a čitaocima  portala „Pokazivač“ da vode računa o ličnom zdravlju i zdravlju svoje porodice, jer je sreća  biti na okupu, biti podrška  i odsanjati svoj san na javi. ♥♥♥

 

 

Bojan Marović (estradni umetnik)

Osim koncerata, sa svojom familijom i naravno opet u studio. ♥

 

 

 

 

 

 

HELE (estradni umetnik)

Ja već znam sa kim ću dočekati Novu godinu u krugu svoje porodice, tada sam najsrećniji. Prevazišao sam klubove i restorane. Uplovio sam u mirne vode i znam šta želim, a šta ne. Porodica je hram i oko nje kineski zid. Čitaocima portala „POKAZIVAČpoželeo bih zdravlje, sreću, ljubav i da svaki dan rade ono što ih čini srećnim. Da ne skidaju osmeh sa lica, život brzo proleti.Ono što je bilo juče to je prošlost, bitno je šta će biti danas i sutra. Tebi Marko kao i tvojoj porodici želim isto što i sebiSvako dobro od srca želi Vam Vaš HELE! UZDRAVLJE I ŽIVELI

Datum proslave Nove godine, kao i običaji vezani za taj praznik, nisu isti u svim zemljama. Što se tiče porekla ovog praznika, jedna enciklopedija kaže: „Rimski vladar Julije Cezar je 46. godine pre n. e. odredio da se 1. januar slavi kao Nova godina. Rimljani su taj dan posvetili Janusu, bogu ulazaka, kapija i početaka. Mesec januar je dobio ime po Janusu koji je imao dva lica — jedno koje gleda natrag, a drugo napred“ (The World Book Encyclopedia). Rečnik grčke i rimske mitologije navodi sledeće: „Rimljani su tog dana [1. januara] razmenjivali poklone i lepe želje.“ Dakle, proslava Nove godine potiče iz paganske religije.

Porodična proslava praznika daje i deci i odraslima osećaj sigurnosti, prijatnosti, „ušuškanosti“ i jako je važna. Sećanje na lepe trenutke iz detinjstva dobar su zalog za budućnost, jer nas čuvaju od stresa i štite u životnim nedaćama.

Novinar Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.