fbpx
spot_img

Moto skup u Ečki

Moto Klub Grofovi, osnovan 15.05.2011. godine u Ečki, jedan od klubova koji je učestvovao na brojnim humanitarnim akcijama, ove godine posle tri uspešne Moto žurke, održava prvi Moto skup. Ovom prilikom poziva sve zainteresovane da im se pridruže 22. jula 2016. godine s početkom u 10h na stadionu ˶ FK JEDINSTVO, EČKA“ u Ečki. Moto susret će trajati do 24. jula 2016. godine.

U petak 22.07.2016. za sve posetioce biće priređen ručak, a za prijatnu atmosferu će se pobrinuti brojni rock sastavi kao što su: Skeps, Restrikcija, Ledene oči.

U subotu  23.07.2016. biće organizovan izlet u poznati lovački dvorac Kaštel. Dvorac koji je podigla porodica Lazar, a na svečanom otvaranju dvorca 29. avgusta 1820. svirao je čuveni Franc List.  Spоmеnik kulturе koji је nаstајао višе оd јеdnоg vеkа. 
U sklopu programa, predviđenog za prvi Moto skup, biće održana po drugi put akcija o bezbednosti u saobraćaju ˶Pogledaj dva puta sačuvaj život“ u saradnji sa PU Zrenjanin i Crvenim Krstom.

 

Ulaz je BESPLATAN.

moto prava

Dok je kamp za one koji žele da kampuju, obezbeđen. Za sve one koji žele smeštaj neka se jave na broj telefona ( koji je naveden na plakatu ) i biće obezbeđen po veoma povoljnoj ceni.

                                      Očekujemo Vas u velikom broju.

Helena Himel
Helena Himel
„Čovek samo srcem dobro vidi" - Antoan de Sent Egziperi