fbpx
spot_img

NAŠE LEPOTICE OSVAJAJU LAS VEGAS

U ovom trenutku u Las Vegasu je prava parade lepote i stila. Sve zemlje sveta poslale su svoje predstavnice kako bi se takmičile na izboru za Mis Univerzuma koji se održava 20. Decembra u Planet Hollywood.
Naravno, kako važimo za područje sa najlepšim ženama  naša kompanija Miss Yu vlasnik je licence za takmičenje Mis Univerzuma za Srbiju i Crnu Goru.
Srbiju predstavlja Daša Radosavljević iz Kragujevca, prva Srpkinja koja je ušla u finale na svetskom prvenstvu u plesu i osvojila 4 mesto. Pored plesa sebe vidi i u ulozi Tv voditelja. Sa ovoliko talenata Daša je verovatno obezbedila sebi dobar plasman na Mis Univerzuma.
Mis Crne Gore za Mis Univerzuma je prelepa Maja Čukić za koju se slobodno može reći da je prošetala najprestižnijim pistama sveta. Modeling joj je najveća strast, zato je Maja ozbiljna konkurencija ove godine na takmičenju.

Da su se odlicno snašle i oduševile sve prisutne svedoče i fotografije  koje nam naše lepotice svakodnevno šalju iz sjajnog Las Vegasa

.Mis Turske, Mis Portugala i Mis Srbije na Mis Univerzuma 2015. Mis Venecuele, Mis Crne Gore i MIs Srbije

Foto: Fabrika Fotografa
Foto: Fabrika Fotografa
Foto: Sara Popović
Foto: Sara Popović

Maja Čukić MIs Crne Gore za Mis Univerzuma 2015.12299303_911502058935036_2897029653223128148_n

 

Miss Yu
Miss Yu
Kompanija „Miss Yu“ jedina je ovlašćena za produkciju zvaničnog izbora Miss Srbija. Predsednik i vlasnik kompanije je dr Vesna de Vinča, priznati TV novinar i producent. Vesna de Vinča je vlasnik 17 ekskluzivnih licenci za lepotu, na teritoriji država Srbije i Crne Gore, počev od licenci za dva najveća internacionalna takmičenja - Miss World (u vlasništvu Džulije Morli) i Miss Universe (u vlasništvu Donalda Trampa).
WordPress PopUp Plugin