fbpx
spot_img

NĐF: Šta je za tebe sport u jednoj reči?

Svi znamo šta je sport. Ipak, njegova uloga u našem svakodnevnom životu nije ista. Dok je nekima od nas sport sinonim za rekreaciju, za druge on predstavlja životno opredeljenje i profesiju. Sport čini mnoštvo različitih stvari, i jedino sport poseduje neverovatnu moć da briše granice među narodima i državama, da povezuje i ujedinjuje ljude iz svih krajeva sveta. 

Sport u velikoj meri utiče na kvalitet naših života. Takođe, ne smemo da zanemarimo benefite sporta za pravilan rast i razvoj dece od najranijeg uzrasta.

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana sporta za razvoj i mir za vas smo osmislili, nadamo se, interesantan i ne previše težak zadatak, kako bismo skrenuli pažnju na pozitivan uticaj sporta na život miliona ljuda širom sveta. Pozvali smo vas da nam se pridružite, kažete šta je za vas sport, sumirate svoje utiske u SAMO JEDNOJ REČI i sa svima podelite svoju video-poruku putem društvenih mreža.

U duhu ove kampanje posvećene značaju sporta, otvorili smo igrališta za decu u Srbobranu, Staroj Pazovi, Gornjem Milanovcu i Novom Bečeju. Svečana otvaranja su obeležili dani ispunjen sportskim igrama i organizovanim prigodnim sadržajem.

Pogledajte šta su i drugi rekli, i uživajte u videu u kom smo svi glavni likovi. Bavite se sportom i verujte u sebe kao što mi verujemo u vas!

Izvor: novakdjokovicfoundation.org

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.