fbpx
spot_img

Ne zaboravljaju se najstariji

Predsedništva SUBNOR-a Kragujevca predvođena predsednikom, akademikom Željkom V. Zirojevićem u sastavu: Miki Lazarević, Nemanja Barać, Danče Sekulić, Zoran Šljanić, Slobodan Stamenković, Zoran Ramović, Radomir Živković, Miloš Ignjatović i Predrag Spasić spajili su dobro, korisno, humanitarno, patriotsko i versko porodično starateljstvo.

Za najveći hrišćanski praznik obišli su svoje najstarije članove i uruči im prigodne poklone: potrebštine u hrani, odeći, lekovima u iznosu od preko 100.000 dinara.

Posećene su porodice Živadinović, Jelić, Marković, Jovanović, Stanić, Mitić, Radović i Živković koje su se obradovale posetom i poklonima.

Na ovaj način SUBNOR i dalje nastavlja praksu poseta i obilaska svoga članstva, posebno onih starijih, siromašnijeg stanja i uručenje potrepštinama pokazujući i dokazujući da je u pravom smislu, između ostalog i humanitarna organizacija koja vodi istinsku brigu o ljudima i svojim članovima.

Miloš Ignjatović
Miloš Ignjatović
Priređivač Šumadijskog ateljea. Fotoreporter ,,Blica'', ,,LID-'a'', ,,Sportskog žurnala'', ,,Svetlosti'', ,,KG novina'', ,,Politike''.