fbpx
spot_img

Nova emisija 30 MINUTA: Gost – Ivan Milinković 

Nova emisija “30 MINUTA “

Petak 8. jun u 20:30h !!!

Gost – Ivan Milinković 

Edu tv – Obrazovna televizija

Gost emisije “30 MINUTA” ovog petka je Ivan Milinković. Član je grupe “Legende” od 1989. godine. Pre nego što je postao član grupe bio je u Beogradskoj operi. Kompozicije “Ne veruj” , “Zbog tebe” i “Ne pitaj” su svrstane u 500 najznačajnijih melodija, numere za sva vremena.

Ekskluzivno za emisiju “30 MINUTA” otkrio je da priprema solo album i da trenutno radi na novim pesmama. Razlog zašto ima mnogo energije, da je zadovoljan i ispunjen je taj što je pronašao sklad i balans u svemu.

Rekao je da vodi zdrav život, vežba i zašto je prestao da jede slatko, odnosno čokoladu.

Kako Ivan izgleda kada je ljut i na ivici nerava saznaćete u ovonedeljnom izdanju emisije 30 minuta.

Autor i voditelj Dejan Jelača

30 MINUTA sa Dejanom Jelačom
30 MINUTA sa Dejanom Jelačom
Emisija „30 MINUTA", autora i voditelja Dejana Jelače, punih deset godina je domaćin poznatim ličnostima iz sveta filma, umetnosti, politike. U formi razgovara gledaoci iz nedelje u nedelju upoznaju medijske zvezde sa one druge manje poznate strane. Iskrenost i jednostavnost tih razgovora iz godine u godinu dobija sve veći broj gledalaca. Dejan Jelača, glumac, daje poseban i prepoznatljiv pečat emisiji, svojim šarmom, elokventnošću, spontanošću. Mera i dobar ukus je nešto što emisiju „30 MINUTA" razlikuje od sličnih formi u drugim medijima.