fbpx
spot_img

Nova emisija 30 MINUTA: Gost – Vasil Hadžimanov

Nova emisija “30 MINUTA “

Petak 18. Maj u 20:30h 

 GostVasil Hadžimanov

Edu tv – Obrazovna televizija

Gost emisije “30 MINUTA” ovog petka je Vasil Hadžimanov. Razgovarali smo o novom albumu koji izlazi uskoro. Kako se odlučio da krene sa solo koncertima i priznaje da nije nimalo lako biti sam na sceni. Sa svojim bendom, više od 20 godina izvodi muziku u kojoj kombinuje tradicionalne balkanske ritmove sa JAZZOM . Koliko god se upušta u ekperimente sa balkanskim motivima, toliko ih se i “plaši”.

Završio je muzičku školu u Beogradu, koledž u Bostonu , a u Njujorku je proveo godinu dana gde je svirao sa najboljim muzičarima na svetu . Ispričao je kako je došlo do saradnje sa Božom Vrećom sa kojim je napravio fenomenalan duet vokala i klavira. Za “30 MINUTA” je izjavio da je veoma srećan da ima posla i što može da živi od muzike koju voli.

Autor i voditelj Dejan Jelača

30 MINUTA sa Dejanom Jelačom
30 MINUTA sa Dejanom Jelačom
Emisija „30 MINUTA", autora i voditelja Dejana Jelače, punih deset godina je domaćin poznatim ličnostima iz sveta filma, umetnosti, politike. U formi razgovara gledaoci iz nedelje u nedelju upoznaju medijske zvezde sa one druge manje poznate strane. Iskrenost i jednostavnost tih razgovora iz godine u godinu dobija sve veći broj gledalaca. Dejan Jelača, glumac, daje poseban i prepoznatljiv pečat emisiji, svojim šarmom, elokventnošću, spontanošću. Mera i dobar ukus je nešto što emisiju „30 MINUTA" razlikuje od sličnih formi u drugim medijima.