fbpx
spot_img

Novi ciklus besplatnog programa za razvoj najboljih studentskih ideja na Ekonomskom fakultetu

Uređaj za lakšu komunikaciju među skijašima, biciklistima, alpinistima, escape room u kutiji, web platforma koja spaja bicikliste i turiste, online aplikacija koja vam pomaže da postanete dobro plaćeni influenser su samo neke od studentskih ideja koje su se razvijale u okviru rada Startap centra Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Svi polaznici prošli su kroz kompletan proces stvaranja proizvoda, od razvoja prototipa do strategije izlaska na tržište.

 

studentske ideje

 

Novi konkurs za sledeću generaciju timova je otvoren i traje do 10. septembra.

 

Timovi sa najinventivnijim i najkreativnijim biznis idejama biće u prilici da učestvuju u besplatnom dvanaestonedeljnom programu sa mrežom iskusnih inostranih i domaćih mentora i predavača, prilagođenih radionica i treninga, kao i upoznavanja potencijalnih investitora. Sve aktivnosti dešavaju se u moderno opremljenom i posebno prilagođenom prostoru na Ekonomskom fakultetu.

 

Fokus naredne generacije su proizovdi ili usluge bazirane na novim tehnologijama koje menjaju današnje biznise i tržište. A to su su Blockchain, IoT, VR, AI, Machine Learning, Big Data, Internet security i ostale. Stručnjaci iz startup zajednice i “MVP Workshop” koji vodi mentorski program, studentskim timovima pružaju savetodavnu i institucionalnu podršku kroz: razvoj minimalnog proizvoda, istraživanja tržišta, potencijalnih kupaca, konkurencije kao i kreiranje prave strategije izlaska na tržište.

Izvor: itsvet.com

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.