fbpx
spot_img

Novogodišnji gala koncert 13. januara u Narodnom pozorištu u Beogradu

Novogodišnji gala koncert Narodnog pozorišta, u izvođenju solista i ansambla Baleta ovog teatra, biće održan u sredu, 13. januara, od 19 sati na Velikoj sceni, saopšteno je iz ove ustanove.

U okviru programa biće izvedeni najlepši dueti i igre iz baleta “Labudovo jezero”, “Don Kihot” , “Bajadera” , “Ko to tamo peva”, “Korsar” i “Krcko Oraščić”, precizira se u saopštenju iz nacionalnog teatra.

Foto: Narodno pozorište/Željko Jovanović/Promo

Solisti koji će nastupiti u okviru Novogodišnjeg gala koncerta su: Bojana Žegarac Knežević, Jovica Begojev, Teodora Spasić, Jovan Veselinović,Tijana Šebez, Ana Ivančević, Ines Ivković, Olga Olćan, Ivana Savić Jačić, Živanović, Nikola Bjanko, Ljiljana Velimirov, Maja Stojakov, Milena Margareta Čeromuhina, Hoze Iglesias, Ada Raspor, Milja Đurić, Darina Bulakovska, Silvija Džunja, Miloš Marijan, Milica Jević, Miloš Kecman, Tatjana Tatić, Semjuel Ges.

Ulaznice su u prodaji na blagajni i onlajn, a programi u Narodnom pozorištu, uz ograničen broj mesta za publiku, održavaju se uz poštovanje svih mera zaštite od pandemije koronavirusa koje propisuje Krizni štab, podsećaju iz ovog teatra.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.
WordPress PopUp Plugin