fbpx
spot_img

Originalna ideja – IZLOŽBA PRIČA

 IZLOŽBA PRIČA na CVJETNOM

18.siječnja -15.veljače 2016.

Izložba priča vratila se u Zagreb:) Možete je pogledati u izlozima .

12540602_1238597319490609_7627672904611536795_n

IZLOŽBA Pogledajte „Izložbu priča“ u Gradskoj knjižnici Ivana Belo

U Gradskoj knjižnici Ivana Belostenca Lepoglava tijekom prosinca traje Izložba priča – zajednički projekt autorica Karmele Špoljarić i Ane Pojatina.

Kako se cijeli život sastoji od priča, ispričanih ili neispričanih, napisanih ili nenapisanih – autorica Karmela Špoljarić vođena tom idejom, uobličila je priče s radionica kreativnog pisanja na novi način – u fotografije koje su dio naše svakodnevnice.

Tako priče nalazimo na nadstolnjaku ispod šalice kave, na bijelim poljima zebre, na tijelu skulpture anđela u gradskom parku, u vlastitoj sjeni, krošnji drveta s pticom na grani… Priča je sve oko nas, ona je svuda i uvijek, na nama je samo da ju ispričamo, napišemo, osluhnemo.

Dođite stoga u knjižnicu i pogledajte priče na najčudnovatijim mjestima i pročitajte barem neku! Super su! I kratke!

Nada Vučičić
Nada Vučičić
Rođena 1949. godine u Splitu gdje živi i stvara i sada. Slika, piše poeziju, lirsku prozu a okušava se i u kratkoj priči. Samostalne zbirke "Poezija riječi i boje", "Dok te sanjam", Zajednička zbirka"Stihom ispisujem dušu". Pjesme su joj objavljene i u međunarodnim zbirkama. Ilustratorica je nekoliko naslovnica zbirki drugih pjesnika.