fbpx
spot_img

Pinkove zvezde i Ministarke oduševile sve prisutne na pečenijadi!

U prestonici dobrog pečenja, u Stopanji, pethodnih nekoliko dana uz podršku značajnih institucija, turističke organizacije i lokalnih samouprava, tradicionalno se održala poznata „Pečenijada“ propraćena bogatim kulturnim, umetničkim i zabavnim programom. Čitavu turističko – privrednu manifestaciju pokrila je Opština Trstenik a renomirani izvođači srpske narodne muzike i mlade nade muzičke scene svojim hitovima ali i drugim pesmama učinili su ovogodišnju „Pečenijadu“ za pamćenje! Publika nije mogla odoliti prasećem i junećem pečenju, ali mnogim drugim specijalitetima od mesa koji su autentični za ovaj kraj Srbije. Kako organizatori kažu, procenjuje se da je na manifestaciji bilo više od 20 000 posetilaca.

 

Posetioce je posebno oduševio nastup mlade zvezde Pink televizije Ljube Stankovića, inače pobednik istoimenog takmičenja kao i njegova sestra Marina, takođe Pinkova zvezdica koja se trenuto takmiči u drugom krugu emisije. Oni su dugo izvodili najlepše hitove Adila, Saše Kovačevića, Jelene Tomašević, Marije Šerifović i drugih. Dugo su pevali i slavili zajedno, ali specijalni gosti senior kolega bili su renomirana Dragica Radosavljević – Cakana, Ljuba Lukić kao i aktuelne „Ministarke“ koje su svojim pesmama podigle omladinu na noge, jer kako kažu, od njih je gorelo!

Ni kiša koja je padala nije uticala na raspoloženje prisutnih posetilaca. Meštani i turisti su satima uživali u nastupima omiljenih muzičkih ličnosti.

Muzički doprinos manifestaciji profesionalno je pružao Dejan Pantić, producent iz Kraljeva koji je ujedno i vodio i kulturni program iste manifestacije.

 

Marko Spirić (Novinar i organizator estradnih dešavanja )

email: [email protected]

 

Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.