fbpx
spot_img

Pogled s Crvenog Čota: Umetnik sporta

Foto: novakdjokovic.com
Foto: novakdjokovic.com

Razmišljam kako sa malo reči „reći“ i istaći rad i delo najboljeg tenisera ove planete. To je naš Nole. Nole je više od brenda, to je naša vrednost koja „žari i pali“ obavljajući svoju profesiju na najbolji mogući način.
Takav pristup, posvećenost i volja svojstvena su licima koja znaju šta hoće od života a opet sa druge strane tome doprinosi podrška najpre iz porodice i okruženja u kome se Nole nalazi i najbolje oseća. Svakako, bilo je i teških trenutaka, problema, ali Mi to sa strane kad gledamo ne vidimo i nismo ni znali, ali zato je tu Nole, koji se sa time uspešno nosi i kad počne meč, sve zaboravi i kreće u novu pobedu i pobede.
Pored uspeha na terenu, ovaj tekst ne bi imao smisao ako se ne bi istakla humana crta koju pokazuje u svim prilikama koje se ukazuju. Pomoć je davao uvek, nebitno šta je u pitanju, da li je u pitanju lečenje nekog deteta, lica ili izgradnja objekta od značaja za to mesto, školu i slično.
Ova uspešna sezona je na izmaku, a nama ostaje da mu poželimo sledeću i sve naredne godine da bude još bolji, dostigne i prestigne po trofejima neke svoje ranije kolege.

Slobodan Osmokrović
Slobodan Osmokrović rođen 21.9.1963 g. u Inđiji, ekonomski tehničar. Živim u vremenu kome ne pripadam.