fbpx
spot_img

Pop pevač Renato Henc predstavio je spot za pesmu “U zamku tvoje ljubavi” premijerno na svojoj zvaničnoj FB stranici!

Renato se ovog puta odlučio da mesto snimanja spota bude hotel “Đerdap” u Kladovu i tokom dva dana koliko je snimanje trajalo, potrudio se da predstavi lepote ovog dela naše zemlje.

Ova romantična pesma nalazi se na albumu “Beskonačna sreća”, koji je objavljen prošle godine za izdavačku kuću PGP:RTS. Album sadrži osam pesama, kao i dve bonus pesme „Kletva“ i „I da nemam“. „Beskonačna sreća“ je drugi album kantautora i pevača Renata Henca, koji je nasledio „Ljubavne krađe“, izdanje iz 2014 godine. Uživajte u Renatovom neponovljivom glasu, spotu i “Beskonačnoj sreći”! 

POGLEDAJTE SPOT ! (VIDEO)

Popularni pevač predstavio je najavni video za spot, koji je sniman dva dana u hotelu „Đerdap“ u Kladovu i relacija Dunavska magistrala od Golupca do Kladova . Taj spot je snimao dir.fotografije Aleksandar Savić.

– Želeo sam da kroz spot predstavim pejzaž i lepotu ovog dela Srbije, koji je često zapostavljen. Istočna Srbija ima toliko toga da ponudi, a njene prelepe pejzaže pokušavam da predstavim publici upravo u svojim spotovima, ističe Henc.

O njegovoj nameri da, pored Kladova, promoviše ovaj deo naše zemlje, govori i to da je prethodni spot za pesmu „Žena varljiva“ sniman na Srebrnom jezeru.

Pesma „U zamku tvoje ljubavi“ nalazi se na albumu „Beskonačna sreća“, koji je objavljen prošlog leta za izdavačku kuću PGP:RTS.

Pored promocije pesama sa aktuelnog albuma “Beskonačna sreća”, u pripremi je i album sa obradama poznatih starih pesama, koje će biti snimljene u saradnji sa gitaristom Markom Marušićem i Daliborom-Dačom Stefanović. Za pesmu “U zamku tvoje ljubavi”napisan je predivan tekst koji je radio Milivoje Stojic i Miskovic Dragijana. Muzika je sama po sebi dosla, aranzman po secanju na proslost. Dok slazem muziku , meni se slike proslosti redjaju same kao film, nekad zna i neka suza da potekne, jer ovo vreme je neumoljivo i samo juri – kroz smeh priča Renato.
Do sad samo reči hvale za pesmu, krivo mi je što publika čeka spot da bi upoznala pesmu, voleo bih da svako zažmuri dok sluša i da stvori sam svoj film. A onda dođe i spot. Teško je to da tražis od publike da se bavi istim poslom kao ti, ili da bude kreativna u preslušavanju tvojih melodija, oni traže sve na tanjiru i onda KRITIKE. Šalim se, naravno. ali tako ispadne. Ja za sada nemam kritiku, sem što nailazim na retka pitanja šta sve ja pevam??? Pa pevam sve, volim MUZIKU, a muzika je kao i ljubav -„NEMA GRANICE“, tako da ni moja mašta nema granice.
 
INTERVJU
 
 Marko Spirić: Da li spremaš neko iznenađenje publici i možemo li znati o čemu je reč?
 
Renato Henc: Da, ja sam pun iznenađenja što se tiče muzike i pevanja, planiram solisticki koncert, krajem ili početkom godine, maksimalnu podrsku imam od Radio Beograda, RTS i moje izdavačke kuće PGP RTS-a. Čekamo da se neke radnje unutar Doma sindikata završe i mislim da ću biti prvi koji će zakoračiti i odsvirati svoj solistički koncert. Što se tiče samog sviranja, pripremam kolaž obrade dobro poznatih pesama koji je u toku, koje ću da prepevam u latino, dzez i flamingo fazonu, spremam i svoj CD koji je u pripremi, imam dosta aranžera, tekstopisaca, ljudi koji su pravili muziku. Na nekoliko pesmama pojaviću se ja kao autor i kantautor. Očekujem neočekivano da svi napravimo ono što stvarno leži u srcu jednog muzičara i jednog pevača.
 
Marko Spirić: Za kraj, kako izgleda jedan tvoj dan?
 
Renato Henc: Zavisi šta sam radio predhodnu noć, ako je bilo neko gostovanje onda je spavanje do 11-12 sati, da se lepo naspavam, da se grlo odmori, onda da se lagano razbudim, da se ne budim naglo, da se ne bi glasne žice nepravilno krenule u raspevavanje, već polako da se razgibaju. Ne govorim ništa prvih pola sata ili sat vremena. Zatim krene lagano razgibavanje, jer me uglavnom to veče ili neko sledeće veče čeka gostovanje, pevanje ili neka emisija. Mora da se neguje i čuva glas u svakom slučaju, nema sladoleda, nema hladnog, gaziranog i alkohola…i tako, uglavnom se svodi na čuvaj glas, čuvaj glas…
 Marko Spiric: Šta bi poručio čitaocima portala Pokazivač?
Renato Henc: Što se tice Pokazivača i čitaoca,  znajte da ste na pravom mestu, gledam i stalno pratim šta objavljuje portal, ovde su uglavnom tekstovi kako mi pričamo, dakle – čitajte „POKAZIVAČ“.
SPONZORI PORTALA „POKAZIVAČ“ : 
Sinonim za udobnost naših korisnika!
24 sata Vama na raspolaganju! Proverite zašto smo najbolji „HALO TAXI“ – VRANJE  
Kontakt: 017-400-400 i 063-7-400-400
Mi vozimo naš grad „HALO TAXI“Udoban, bezbedan i stize uvek na vreme! ♥
Posetite najbolji kozmeticki salon SILUETTE 
ul.Lenjinova 19 – Vranje 
telefon: 069/12-47-958 💖 💝 💕 💓 
Vaš partner na putu do lepote !
 Novinar Marko Spirić
Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.